Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim! Melyikőtök lesz...

Hölgyeim! Melyikőtök lesz szerencsés, aki a barátnőm lehet?

Figyelt kérdés

A fényképpel ellátott motivációs leveleket ("Miért én lennék a legjobb választás" címmel) privát üzenetben várom.

Az ideális jelölt 18-24 éves, előnyös külsejű, életvitelszerűen Budapesten vagy környékén élő, nem dohányzó, értelmiségi nő.

2013. okt. 7. 16:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A "LOL" kifejezés komoly kontextusban való alkalmazásával diszkvalifikáltad magad.

Az érdeklődő hölgynek pedig az a válaszom, hogy stabil emocionális és intellektuális hátteret, kielégítő szexuális élményeket és egyebeket!

2013. okt. 7. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Elvileg ilyen vagyok. Budapesten lakom. És nem dohányzom. ;) De én csak tökösökkel járok,mert nem szeretek se udvarolni,se úgy jelentkezni,mint valami állásinterjúra. Nekem pár kell,szerelem és úriember.

u.i: Jó tanács: Csak azt várd el a másiktól,amit te is nyújtani tudsz. Márpedig.. ezek alapján nem tűnsz olyannak,aki megüti az ilyen nők szintjét. :)

2013. okt. 7. 16:46
 13/19 A kérdező kommentje:
A kritikákat szintén szívesen veszem, csak azt kérném, hogy a beérkező üzenetek nagy számára való tekintettel az üzenetnek a tartalmára utaló -- például: Kritika -- címet adjunk. Köszönöm!
2013. okt. 7. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Én dohányzok, de minden más igaz rám .
2013. okt. 7. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:
xD De amúgy mit kellett volna írnia a kérdezőnek, hogy minden évben két hét a maldív-szigeteken meg saját BMW, hogy megüsse az "ilyen" nők szintjét? Azért nem szabta feltételül, h victoria's secret modell legyen az illető, sztem.
2013. okt. 7. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:

"A "LOL" kifejezés komoly kontextusban való alkalmazásával diszkvalifikáltad magad."

Mert pont te fogod minősíteni. Hogyisne. :D Húzd ki a kezed a biliből, fiam!

Egyébként pedig kicsit sem lehet komolyan venni a kérdésed, LOL. És még egyszer lol.

2013. okt. 7. 17:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Nézz a jobb kezedre. Most nézz a bal kezedre.

Na, ezek közül választhatsz egyet, vagy akár mindkettőt!

2013. okt. 7. 17:10
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vicces reakciókat! :D Azért az elgondolkodtató, hogy egyesek milyen vehemenciával tudnak rátámadni egy ártalmatlan kérdésé feltevőjére.

Ha valakinek nem tűnt fel: a kérdés nem valós, a kecske mint kulcsszó ennek megállapítását némileg könnyebbé tehette.

2013. okt. 7. 17:16
 19/19 kabarbi válasza:

Jót nevettem!

köszönöm a kérdést feltevőnek, és a választ adóknak is!

2013. okt. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!