Hölgyeim! Melyikőtök lesz szerencsés, aki a barátnőm lehet?
A fényképpel ellátott motivációs leveleket ("Miért én lennék a legjobb választás" címmel) privát üzenetben várom.
Az ideális jelölt 18-24 éves, előnyös külsejű, életvitelszerűen Budapesten vagy környékén élő, nem dohányzó, értelmiségi nő.
A "LOL" kifejezés komoly kontextusban való alkalmazásával diszkvalifikáltad magad.
Az érdeklődő hölgynek pedig az a válaszom, hogy stabil emocionális és intellektuális hátteret, kielégítő szexuális élményeket és egyebeket!
Elvileg ilyen vagyok. Budapesten lakom. És nem dohányzom. ;) De én csak tökösökkel járok,mert nem szeretek se udvarolni,se úgy jelentkezni,mint valami állásinterjúra. Nekem pár kell,szerelem és úriember.
u.i: Jó tanács: Csak azt várd el a másiktól,amit te is nyújtani tudsz. Márpedig.. ezek alapján nem tűnsz olyannak,aki megüti az ilyen nők szintjét. :)
"A "LOL" kifejezés komoly kontextusban való alkalmazásával diszkvalifikáltad magad."
Mert pont te fogod minősíteni. Hogyisne. :D Húzd ki a kezed a biliből, fiam!
Egyébként pedig kicsit sem lehet komolyan venni a kérdésed, LOL. És még egyszer lol.
Nézz a jobb kezedre. Most nézz a bal kezedre.
Na, ezek közül választhatsz egyet, vagy akár mindkettőt!
Köszönöm a vicces reakciókat! :D Azért az elgondolkodtató, hogy egyesek milyen vehemenciával tudnak rátámadni egy ártalmatlan kérdésé feltevőjére.
Ha valakinek nem tűnt fel: a kérdés nem valós, a kecske mint kulcsszó ennek megállapítását némileg könnyebbé tehette.
Jót nevettem!
köszönöm a kérdést feltevőnek, és a választ adóknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!