Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés filmből vett ötlet alapján. Ha te lennél a szerencsés kinevetnéd vagy teteszne?
Aki látta mostanában az Oblivion ( Feledés) című filmet, kérdezném mennyire gondoljátok eredetinek a filmben látott eljegyzést (Empire state bulidingen, távcső elé tartja a gyűrűt, nézz bele és megmutatom a jövőd, vagy hasonló szöveggel kísérve) nem részletezem aki látta tudja,
komoly kapcsolatnál érdemes e ilyet ellőni vagy ez nagyon gagyi ?:D kiváncsi vagyok lányok véleményére, esedékes a dolog és hát ez fontos esemény úgygondolom, egyéb ötleteket is szívesen fogadok. Köszönöm !
Nő vagyok, és amúgy szeretem a kreativitást, de ez pont olyan dolog, hogy ki kell érlelődnie, és amikor mindkettő számára egyértelmű, akkor minden külsőség nélkül egy nagyon intim pillanatban nagyon egyszerűen elmondod, hogy mennyire szereted, és vele szeretnél mindig lenni, szeretnéd összekötni vele az életedet. Eljegyzési gyűrű meg ilyen hülyeség nem kell, az olyan macsós "Megjelöllek magamnak, hogy az enyém vagy". Ez olyan nem egyenjogú. Mint ahogy azok a szófordulatok sem, hogy "Hozzám jössz feleségül?" vagy "férjhez megy" vagy a legrosszabbb "elvesz..."
Ma már egyenjogúság van, vigyázni kell minden ilyennel...
Amitől a hideg kiráz, azok a parádés lánykérések, főleg, ha mások előtt történik, így nagyon nehéz MEGBESZÉLNI, így szinte igent kell mondani.
Szóval ez olyan intim dolog, amit kettesben, nagyon intimen lehet. Szerintem. De az én meglátásom az enyéém, nem biztos, hogy a barátnőd osztja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!