Hogy ismerjem meg jobban, ha folyton rajta lóg a haverja?
Figyelt kérdés
Van egy srác egyetemen, nagyon kedvelem, iszonyat édes, amikor meglát, mindig rám mosolyog, de egyszerűen nem tudok közeledni felé, mert van egy állat haverja, aki folyton vele megy mindenhova, ő "dominál" a barátságukban és elég fura az a gyerek, néha dührohamai vannak meg hirtelen haragú szóval kissé ijesztő...
És így nem tudok a fiúval beszélgetni, pedig teljesen belezúgtam, de múltkor is, meglátta, hogy egyedül ülök, elindult felém mosolyogva de aztán jött a haverja és elültek máshová :(
2013. okt. 6. 22:46
11/14 anonim válasza:
Hívjad félre!:) Nem tom, ez így jó-e Szia, ne haragudj ,beszélhetnénk/ van 2 perced?:)):):):)
12/14 anonim válasza:
a van 2 perced arra nem visz rá a tekintet, úgyh ideírom mégegyszer, meg esetleg,de ez kamuzós is, szal nem tom, mennyire jó, hogy ne hari, tudna-e segíteni; mondjuk én tényleg nemtom ezeket, h működnek-e:S:)
13/14 anonim válasza:
*márhogy a perjel után már valahogy nem annyira néz oda az ember, azért írtam le mégegyszer:)
14/14 anonim válasza:
11es véleményét osztom. Körülbelül hová jársz egyetemre? írd meg privátban kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!