Szerintetek is analfabéta Cupido? Nekem folyton összekeveri, hogy kit kéne meglőni.
Figyelt kérdés
Itt ácsingózok két pasi után, hogy bár randira hívnának, erre Cupido lő, és persze, hogy mellé trafál, és átlő a kettő között, egy 3.-ra, akire nem gondolnék..2013. szept. 12. 23:35
1/14 anonim válasza:
Szerintem Cupido nem létezik.
2/14 anonim válasza:
Szerintem van humora és ő nem a télapó.
4/14 anonim válasza:
Bár értékelem a poént, de nem tudom, hogy ez mégis hogyan függ össze az analfabétizmussal. Egyébként, ha tetszik a 3., akkor mi a gond? Nyilván nem kell viszonozni az udvarlást, ha nem tetszik.
6/14 anonim válasza:
7/14 A kérdező kommentje:
Ha elevenedre lőtt a kérdés, akkor bocs. Humornak volt szánva, mert a helyzet már (tragi)komikus. Ennyi :)
2013. szept. 12. 23:39
8/14 anonim válasza:
ez a szórakozása, mindig mellé lő. XD
9/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!