Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek mennyire jönnek...

Lányok nektek mennyire jönnek be a "csúnya" középmagas, vékony, nyeszlett, gyenge fizikumú, rút arcú, szellemileg fizikailag és lelkileg gajra vágott, az életbe megtört hóri hordas kinézetű, bajszos 20-as évei elejében járó fiúk?

Figyelt kérdés
kérlek szépen titeket, hogy azt is írjátok oda, hogy hány évesek vagytok...ez nekem nagyon fontos..igen..tudom.
2013. okt. 6. 17:39
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Épp most néztem utána a kolostoroknak és még az internet is be van vezetve náluk.
2013. okt. 6. 18:46
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

vékony, nyeszlett, gyenge fizikumú, hórihorgas kinézetű -> rendszeres sportolás, testedzés

szellemileg fizikailag és lelkileg gajra vágott, az életbeN megtört -> személyiségfejlesztés, pszichológus, barátok

bajszos -> borotva :D

25/F

2013. okt. 6. 18:47
 13/28 A kérdező kommentje:

# 12

Hagyjál már, nem válok meg a bajszomtól, ez az egyetlen sikerélményem amit elértem az életemben.

A fent említett dolgok közül már mindegyiken túl vagyok, pszichológus, edzés, méreg drága ruhák, fodrász stb... sajnos semmi értelme nem volt....pénz és idő pazarlásnak bizonyult az én esetemben.

2013. okt. 6. 18:52
 14/28 anonim ***** válasza:
Kuldjel kepet, most mar kivancsi vagyok. Nem leszek bunko. Ha tudok, meg tanacsot is adok.
2013. okt. 6. 18:55
 15/28 A kérdező kommentje:

Lehet ha elmennék és vennék egy körfűrészt és szétvágnám vele az arcom és utána megműtenék, hogy ne szétnyílt arccal járjak keljek akkor lehet, hogy a jelenlegi rút, csúnya, undorító, visszataszító arcomat elfednék a hegek és a sebhelyek ezáltal már nem lenne undorító az arcom, mert a hegek és sebhelyek megtörnék a csúf arcom vonásait.

vagy ez nem így van...asszem felteszek 1 kérdést ezzel kapcsolatban a Egészség-Sérülések, balesetek témában.

Sajnos az arcommal van a baj, de lehet, hogy belevágok.

:D:D:D:D szó szerint.

2013. okt. 6. 19:01
 16/28 anonim ***** válasza:
Amugy, ha nem kezdemenyezel, akkor ne is szamits sikerelmenyre.
2013. okt. 6. 19:03
 17/28 anonim ***** válasza:
miert nem kuldesz kepet? lehet, amugy nem a kulsoddel van a gond.
2013. okt. 6. 19:18
 18/28 A kérdező kommentje:

Nincsenek tükrök a házban.

Azért mert nem tudom elviselni ezt a szörnyű arcot...nem, hogy még feltenni ide...vagy elküldeni valakinek, hidd el jobban jársz ha nem látsz.

Sajnos a külsőmmel van itt a legnagyobb probléma...mondták már lányok, hogy csúnya vagyok...de mindig hozzá tették, hogy csak lesz majd valaki akinek kelleni fogok.

Ha az eddigi életemet veszem szemügyre, lehet, hogy én másra vagyok hivatott, lehet arra, hogy egy isten háta mögötti helyen éljek a külvilágtól elzárva...vagy tudom is én, hogy mi ezer és 1 olyan dolog van amihez nem kellenek a nők.....nem?

2013. okt. 6. 19:26
 19/28 anonim ***** válasza:
Jesszusom, el nem tudom kepzelni, h mi lehet olyan csunya rajtad. Ahogy gondolod, sok pasinak en se tetszem, nem tudom miert, en nem latom rondanak magam. Lehet, csak peches vagy. Kuldtem volna kepet, de ahogy gondolod. Igy latatlanban, nem tudom, mi a baj.
2013. okt. 6. 19:40
 20/28 A kérdező kommentje:
Én pontosan tudom, hogy mi itt a baj...a ki..baszott genetika...az itt a baj...jól kiszúrt velem.
2013. okt. 6. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!