Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt választanátok, aki fizikai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt választanátok, aki fizikailag vonz, vagy azt, akiben 'minden meg van'?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve belezúgtam az egyik barátomba, aki úgy tűnt, egyáltalán nem akar többet tőlem. Pár hónapja már teljesen le is mondtam róla, de fizikailag még mindig nagyon vonz, hihetetlenül helyes, és jó teste van.

Kb. egy hónapja megismerkedtem egy nagyon aranyos fiúval, aki kedves, érzékeny, odaadó, minden nap ír, keres, és egyértelműen többet szeretne, csak az a probléma, hogy külsőre nem találom vonzónak.

Ezzel egy időben viszont érdekes módon a 'régi srác' is elkezdett érdeklődni, flörtöl velem, és bár nem mindig tudunk jól elbeszélgetni, ő is állandóan keres, úgyhogy teljesen összezavarodtam..

2013. aug. 15. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A belső megszépíti a külsőt
2013. aug. 15. 12:01
 2/7 Sir Sarcasm ***** válasza:
azt válaszd, akivel úgy érzed, hogy boldogabb lennél
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért keres az első pasi, mert most hogy látja mások is érdeklődnek feléd magáénak akar, lehet ez csak egy fellángolás részéről, hogy jobb szeretné ha az övé lennél
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az az érzésem, hogy te az elsőt választanád még mindig, szóval válaszd azt...
2013. aug. 15. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elsőt.
2013. aug. 15. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgyis az elsőt választod, mert "jó teste van". Csak aztán ne sírj, ha megaláz vagy csalódsz vagy hasonlók. Vagy netán később rájössz, hogy nincs melletted egy olyan férfi, aki érzékeny és teljesen megbízhatsz benne.

Nőként mondom.

2013. aug. 15. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Ugyanis létezik olyan, aki fizikailag vonzó, és emellett "minden megvan benne". Nem kell választani a kettő közül, hanem keresd meg azt, aki számodra ilyen!
2013. aug. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!