Lányok! Ti mennyire vagytok vevők a "csak úgy" ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Megismertem diákmunkán egy lányt. Bírtam nagyon, jó csajszinak tűnik. Elhívtam, mert szívesen beszélgetnék vele még, nagyon szórakoztató lány. Csak attól félek, nyomulásnak veszi, holott én nem a jövendőbeli "Vegitasongokunét" látom benne, csak úgy beszélgetni akarok. Lányok, nálatok van ilyen opció? Tehát hogy ha elhív egy fiú, azt nem egyből randinak fogjátok fel?2013. okt. 6. 15:05
1/9 anonim válasza:
Jól veszik ha szimpatikus vagy neki.
2/9 anonim válasza:
persze mivel nincs fiú és lány között barátság
3/9 anonim válasza:
Ahány ember, annyiféle variáció.
Nálam ez attól függ, hogyan nyitnak. :)
6/9 anonim válasza:
Dehogy, nem feltétlen randi. Nekem pl nagyon sok fiú haverom van, elmegyünk egymáshoz filmezni, kajálni, elmegyünk együtt sörözni, és nem randik, még csak nem is szexelnük. De ezekről tudom, hogy milyenek, és mit akarnak tőlem.
7/9 anonim válasza:
Én szívesen ismerkedek "csak úgy", de azt hiszem, ebben az esetben én randi meghívásnak venném. Igazából nem teljesen egyértelmű: barátnak vagy barátnőnek szeretnéd?
(A Vegitasongokuné nagyon tetszett! :D)
8/9 anonim válasza:
Juj én imádom azt a mesét, ahol nagy emberek püfölik egymást és ordítanak és közben tudnak varázsolni.
Ha az elején letisztázod vele, akkor nem fogja randinak nézni.
9/9 A kérdező kommentje:
Hold Hercegnője! Ki nem szereti azt a mesét? Ne zavarjuk össze a kérdést mindenféle egyértelmű dolgok közlésével:D
Én is szeretek ismerkedni, és ez a lány tényleg szórakoztató. Már írtam neki, hogy találkozhatnánk, lehet baj volt?
2013. okt. 6. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!