Garageosok írhatnak! (? )
Figyelt kérdés
és nem Garage Store hanem Prod.:)
15/L
2013. okt. 5. 20:44
11/22 A kérdező kommentje:
10es miről beszélsz?
2013. okt. 5. 20:50
12/22 godside válasza:
ezt a tudást:D Garage Productions-rapp 'csapat' (Essemm,Szimat,Süti,RA..)
ez a 4 fazon nem fog neked irni mert nem jarnak ide szerintem az oldalra rohogni rajtunk...
13/22 A kérdező kommentje:
uhh ._. nem azt mondtam hogy ők írjanak,mert az képtelenség lenne barátom:D csak olyan emberek akik SZINTÉN szeretik őket mint én.
2013. okt. 5. 20:59
14/22 anonim válasza:
Én még életemben nem hallottam ezekről, de szerintem az itteniek 98%-a sem. Amúgy ha ez alapján akarsz ismerkedni, akkor abból semmi nem lesz.
15/22 anonim válasza:
Irj én is szeretem ezeket:) 14/f
16/22 anonim válasza:
Üdv! Szimat a Kává-ban van, ők viszont tagjai a GARAGE-nak. :)
#9 Ahhoz képest, hogy "noname marhaság", fehérváron majdnem minden 10. emberen GP-s cucc virít, köztük rajtam is. A Beersee pulcsim/pólóm mellett fent figyel a fejemen az új limitált sötétszürke sapim, :DD 17/F
19/22 Sidszabi válasza:
Én is szerettem a Garage rapet főleg a Kávát!De Essemm is Lazy is jók!Aki meg nem tudja kik ők azok ne írjanak hülyeséget hanem nézzenek utána!
13/F
20/22 anonim válasza:
mi az h no name fazonok?:DD sírok:DDD végülis csak több mint nyolcvanezren szeretik őket:") köztük én is:) #písz:*
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!