Yoona kérdése:
Valóban nem fogok találni koreai ázsiai vagy kínai fiút? Ha van akkor nyugodtan írhat üzenetet mert megismerném őket de más fiúk is írhatnak ^^
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 20:53
1/23 anonim válasza:
a korod már teljesen lényegtelen. majd írok a 40 évemmel én is neked.
2/23 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye, mert akik itt élnek, azok is inkább zárt közösséget alkotnak szerintem. Lányban én is örülnék egy ázsiainak, de kizártnak tartom, hogy itt találjak olyant.
4/23 anonim válasza:
Anime b*zi vagy? Menj ki kínába ott találsz eleget mind egyforma
5/23 anonim válasza:
ha a sztereotípia miatt akarsz keleti férfit akkor, állok rendelkezésedre mint a 6 cm-es férfiasságommal
bazinga!
6/23 A kérdező kommentje:
#3/5
17 vagyok
2013. aug. 22. 13:41
7/23 anonim válasza:
Ázsia center?
Milyen más fiúkra gondolsz? Hány éves vagy? :)
8/23 anonim válasza:
Miért vonzanak az ázsiaiak? Akiket a tévében látsz azok általában szép emberek és európai vonásaik is vannak. A legtöbb ázsiai nem igazán tetszene egy kelet-európai embernek.
9/23 anonim válasza:
utolsó: voltam Kínában, és rengeteg jóképű kínai mászkál az utcán.;) nekem tetszettek...;)
bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,csak zavart az a hülyeség, amit az utolsó írt. honnan tudja ő, hogy kinek mi tetszik.
10/23 anonim válasza:
"koreai ázsiai"? ezt hogy érted? Nekem van több ázsiai ismerősöm,de nem adhatom meg az elérhetőségüket,és nevüket,nem biztos hogy örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!