Nem érzem magamat egyáltalán helyesnek. (? )
Figyelt kérdés
Én nem érzem magamat helyesnek, még nem igazán volt barátnőm se (bár volt olyan akinek tetszettem). De szokták mondani (szinte csak felnőttek) hogy "jóképű" vagyok de szerintem kicsit sem. Most akkor higgyek a felnőtteknek vagy ők csak az egészet azért mondják hogy mondjanak valamit vagy tudom is én...
Köszi a választ!
2013. okt. 5. 17:01
11/22 anonim válasza:
így a leírásodból nem tudom megmondani, de ha akarsz küldj képet! :) (nem élek vissza vele) 17/L
12/22 A kérdező kommentje:
Merre fele laksz? :)
2013. okt. 5. 18:12
13/22 anonim válasza:
Feltételezem, h te Magyarországon élsz, nos én nem! :-) hanem Vajdaságban, kb 50 km-re Szegedtől... miért?
14/22 A kérdező kommentje:
Csak azért hogy ha küldenék képet akkor biztos hogy ne ismerjelek :)
2013. okt. 5. 18:53
16/22 A kérdező kommentje:
Majd még meglátom :D
2013. okt. 5. 19:00
17/22 anonim válasza:
Rendben! ez a te döntésed!:-) csak kicsit aggódom miattadzm, lehet, h teljesen feleslegesen vagy önbizalom hiányos...
18/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..
2013. okt. 5. 19:07
19/22 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet, ha gondolod. Békés megyében élek.
20/22 A kérdező kommentje:
És ez biztos? :D
2013. okt. 5. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!