Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy mások helyesnek gondolnak, én magamat viszont nem?
Mert nem tudom, hogy azért, vagy azért néznek a lányok. És már nagyon unom, hogy csak úgy nézegetnek:D Miért nem tesznek is valamit?:D
Volt hogy így metrózgattam, és akkor ott szembe velem 2 jó csaj ül, 2 meg áll. És akármelyikre ránéztem, néztek. Voltak pedig több 1000ren a metrón, de csak ők. Elvileg ha ilyen a helyzet, hogy csak pár lány nézeget elég feltűnően, akkor tetszhetek nekik vagy mi?:D
Úgy kitenném ide a pofám, de félek hogy valaki felismer:D
Igen, valószínűleg tetszettél nekik :)
Én lány vagyok, nem látom magam szépnek, mégis rengeteg visszajelzést kapok az ellenkezőjéről.
Tedd ki a képed, kíváncsi vagyok! És hátha felismernek :D
Én is észrevettem már, hogy valaki megnéz magának, de sosem gondoltam arra, hogy esetleg tetszhetek is neki. :) Mindig azt hittem, van rajtam valami furcsa... mert én sem tartom magam valami nagy sármőrnek.
Ezek után lehet, hogy odamegyek rákérdezni, ha újra tapasztalom. :D
:D
Én lány létemre átélem ezt párszor. :) Nem vagyok vékony lány,de még mennyre,hogy nem,aztán nézegetnek és mindig rosszul érzem magam.De általában leszólítanak,szóval nem ártana neked is egy kis önbizalom és szólítsd meg a csajokat .:)
18L
ha gondolod privibe küldhetsz képet:)
én ugyse ismernélek fel,mert nem magyarorszagi avgyok,és nem szoktam metrózni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!