Miért van ilyen sok kiégett, csalódott lány?
Interneten, de akár szórakozohelyeken is.
Odamegyek beszélgetünk, nagyon jol alakul minden. Miután közelebb kerülünk, előjönnek belőle a családi problémák, meg a hudenagy ex szerelem, meg stb...
Nekem is vannak problémáim, mégsem terhelek le senkit velük.
Szép és jó, hogy megosztják velem ezeket. De mindez az ismerkedés rovására megy, mert utánna már nem olyan semmi. nincs kedvem, most nemvagyok kész kapcsolatra, hagyj magamra kérlek, meg inkább a barátnőimmel akarok lenni...stb stb....
Próbálom elkerülni ezeket a csevejeket, de sosem sikerül.
Unalmas már, hogy a sokadik lány, is pont a saját problémái miatt nem akar kapcsolatot, meg ugy nagyjábol semmit sem...miközben támaszt nyujtanék, tényleg nagyon szívesen, ha látnm rajta, hogy kedvel engem, és velem szeretne lenni.
Ehhelyett viszont inkább mindig elmenekül, és szvsz.
Ha olyan irtó csúnya srác lennék, nemhinném, ohgy eljutnék velük a csókig, meg hogy fél éjszakt velem vannak. De ezekután mégis történik valami.
Kiégtek, csalódottak rengetegen, és már nembíznak senki emberfiában. Előítéletk, sora, ohgy te is oylan vagy mint akik felültettek meg stb...és ha erre azt taláom mondani, hogy ezek alapján akkor te is egy ordas k/rva vagy, mert nekem is volt ilyen exem, és akkor te is ilyen vagy, srtődés a vége ugyancsak.
Nemértek már semmit sem....Az utcán járva kellve, meg olyan kis semmitmondó pasik vannak sokszor olyan szép lányokkal, hogy az hihetetlen...megcsalják oket, lesz*rják őket, csunyán beszélnek velük stb...mégis velük van a csaj, mert indent megbocsájt..
Én nyújtom akár a támaszt, a kedvességet, a humort, a megértést, némi sármot, némi büszkeséget, viszont nagy szívet, az pedig nemkell senkinek...:/
22/F
Valami olyasmi jön le nekem, hogy te is csak egy dugásra akarod őket. Lehet tévedek.
Viszont ha én ilyennel összefutnék magamat ismerve nagyon sokat törődnék vele :/
Ez az én bajom, sose tudok tovább lépni.
Igazából 8 éve történt, azóta egy lányhoz vonzódom (volt másom is, még szerelmes is voltam másba) de van valami ebbe a lányba. FB-n nagy nehezen visszajelölt aztán nem ír vissza... Na én itt égtem ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!