Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ilyen sok kiégett,...

Miért van ilyen sok kiégett, csalódott lány?

Figyelt kérdés

Interneten, de akár szórakozohelyeken is.

Odamegyek beszélgetünk, nagyon jol alakul minden. Miután közelebb kerülünk, előjönnek belőle a családi problémák, meg a hudenagy ex szerelem, meg stb...

Nekem is vannak problémáim, mégsem terhelek le senkit velük.

Szép és jó, hogy megosztják velem ezeket. De mindez az ismerkedés rovására megy, mert utánna már nem olyan semmi. nincs kedvem, most nemvagyok kész kapcsolatra, hagyj magamra kérlek, meg inkább a barátnőimmel akarok lenni...stb stb....

Próbálom elkerülni ezeket a csevejeket, de sosem sikerül.

Unalmas már, hogy a sokadik lány, is pont a saját problémái miatt nem akar kapcsolatot, meg ugy nagyjábol semmit sem...miközben támaszt nyujtanék, tényleg nagyon szívesen, ha látnm rajta, hogy kedvel engem, és velem szeretne lenni.

Ehhelyett viszont inkább mindig elmenekül, és szvsz.

Ha olyan irtó csúnya srác lennék, nemhinném, ohgy eljutnék velük a csókig, meg hogy fél éjszakt velem vannak. De ezekután mégis történik valami.

Kiégtek, csalódottak rengetegen, és már nembíznak senki emberfiában. Előítéletk, sora, ohgy te is oylan vagy mint akik felültettek meg stb...és ha erre azt taláom mondani, hogy ezek alapján akkor te is egy ordas k/rva vagy, mert nekem is volt ilyen exem, és akkor te is ilyen vagy, srtődés a vége ugyancsak.

Nemértek már semmit sem....Az utcán járva kellve, meg olyan kis semmitmondó pasik vannak sokszor olyan szép lányokkal, hogy az hihetetlen...megcsalják oket, lesz*rják őket, csunyán beszélnek velük stb...mégis velük van a csaj, mert indent megbocsájt..

Én nyújtom akár a támaszt, a kedvességet, a humort, a megértést, némi sármot, némi büszkeséget, viszont nagy szívet, az pedig nemkell senkinek...:/

22/F

2013. okt. 5. 11:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"nincs lehetőségem soha kibontakozni, illetve megmutatni, hogy ki vagyok, mert be vagyok skatulyázva, hogy tuti csak a szexre hajt, mint az összes többi!" Van benne valami. Miután sok a csalódott csaj, így nehezen bíznak meg újra. Ez részben a lányok hibája is szerintem. De egy idő után aki erős és nem csak sajnáltatni akarja magát az megpróbál lehetőségeket látni. De persze akit rendesen becsapnak annak eleinte elég nehéz újra bízni, minden csalódást ki kell heverni és ahhoz idő kell! Van akinek kevesebb, van akinek több.

18L

2013. okt. 6. 10:46
 12/26 A kérdező kommentje:

értem én, ez világos.

az viszont kevésbé, hogy ugy ítélkeznek felettem, ohgy nem is ismernek.

hihetetlenül vágyomvalakire. utálok egyedül lenni, és utálom ha nem pörögnek körülöttem a dolgok. furcsa, mert eddig sosem volt ilyen...mostmeg mivan?!

egyszersmind majdhogynem sorba kell állni a lányokért, már az átlagos, sőt akár átlag alatti csajokért is, mert annyi pasi van...:/

2013. okt. 6. 10:51
 13/26 anonim ***** válasza:

Debreceni vagy? :D

9/12 ma 10:11 vagyok:D

2013. okt. 6. 10:52
 14/26 A kérdező kommentje:
nem vagyok debreceni.
2013. okt. 6. 11:19
 15/26 anonim ***** válasza:
Pedig azt hittem:O köszi a választ:D
2013. okt. 6. 11:20
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy én is ilyen lány vagyok, közben meg vágyom egy férfi szeretetére, de bennem van már a félelem, hogy mi van ha ő is ugyanolyan mint a többi fiú, így lassan már ismerkedni sem merek :/

20/L

2013. okt. 6. 12:29
 17/26 anonim ***** válasza:

"nincs lehetőségem soha kibontakozni, illetve megmutatni, hogy ki vagyok, mert be vagyok skatulyázva, hogy tuti csak a szexre hajt, mint az összes többi!"

én hagyom a másikat kibontakozni. csak nem fekszem le vele rögtön, hanem azért megakarom előtte ismerni, mielőtt még a bugyimba engedném. én ezt mondtam, nem azt, hogy elküldöm rögtön :D csak vannak, akik nem bírják ki, már az első randikon szexelni akarnak, az meg nekem nem tetszik.

érdekes, volt akinek nem volt vele gondja, azzal össze is jöttem. ;)

2013. okt. 6. 12:47
 18/26 A kérdező kommentje:

számomra meg az az érdekes, ohg itt gyikon sokak iylenek mint amiylennek te leírod magadat.

de ahogy kilépek az online világból, mintha pont az ellenkezője lenne....

nem megyek a szexre, ezt leírtam többször is. nemzavar ha időnek kell eltellnie. az viszont igen, ha a sokadik randi után is mg midnig közömbös irántam, és nem látom a szemében, nem érzem az ölelésén, a csókján, ohgy akar engem....:/

2013. okt. 6. 12:51
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt nem tapasztalod, akkor keress másikat. csajból is lehet másik, nemcsak pasikból ;)
2013. okt. 6. 13:12
 20/26 A kérdező kommentje:

jahmm, és álljak be a csajért közdő pasik sorába...:/

hol vehetem fel én a versenyt oylannal pl akinek kocsija van, vagy netán izmos, kigyurt, vagy csak szimplán SWAG egyerek?!

sajnos már a normális, átlag pasi, teli érzelmekkel senkinek sme kell. mindneki hajt a külsőségekre...

velem van de másra gondol...akor annak mi ételme?! :(

2013. okt. 6. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!