Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Neked van olyan az oldalról...

Neked van olyan az oldalról vagy a netről aki az igazi is lehetne de nem fog összejönni?

Figyelt kérdés
Esetleg nem is tudtok találkozni? Mi a probléma?

2013. okt. 4. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
már nincs :<
2013. okt. 4. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Több lánnyal is beszéltem már sajnos, akikkel kölcsönösen bejöttünk egymásnak, de sajnos nem budapestiek. Persze az élőben való találkozás már más tészta lenne!
2013. okt. 4. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Remélem összejön:/

Noémi <3 :)

2013. okt. 4. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Volt itt régen kb 2-3 évvel ezelőtt egy Solarian nevű felhasználó. Én mindent megírtam neki, hogy beteg vagyok szellemileg, lelkileg, fizikailag. Nincs önbizalmam, öngyilkos képzelgéseim vannak és, hogy kellene egy barátnő mert csak az húzhatna ki engem ebből. Küldött is képet magáról...és ő is Budapesten lakott mint én, nagyon sokáig csak írtam neki, hogy jó, jó majd találkozunk és majd lesz valami, de soha nem volt merszem elmenni hozzá...soha...soha...pedig segíteni akart. Azt is felajánlotta, hogy ő jön el hozzám...de féltem...nagyon szép lány volt.....azóta is bánom, hogy nem hagytam, hogy segítsen nekem.

Persze próbáltam megkeresni, de az msn címét véletlen töröltem és vége....:S

2013. okt. 7. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez elég gáz! De miért nem írod ki egy kérdésben,hogy keresed!

Próba szerencse!!!

2013. okt. 7. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:

jajaja, banyek, nyafogással sikerült befűzni egy szép és kedves csajt, aztán hagytad elúszni :/

amúgy nekem valamiért gyerek korom óta kellenek a plátói érzelmek, és nem is bánom, hogy nem lesz belőle semmi, mert nem is akarnék semmit, hisz a személyesség tenné tönkre a tiszta, őszinte csodálatot :D

mellesleg nálam Gerencsér Lilla a favorit :D

2013. okt. 7. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!