Miért ciki ismerkedni fiúnak manapság?
Bárhol próbálkozunk én is barátaim is ismerkedni, mind csak visszautasítást, kinevetést, idegeskedést kapunk a nőktől.
Minden nő csak néz egyet, meg zavarja, ha egy férfi közeledik felé, illetve csak a megjegyzéseket kapjuk, hogy milyen ciki. Interneten is vissza se írnak a lányok stb. Mai nőkkel nem lehet ismerkedni?
Én abban látom elsősorban a problémát, hogy sokaknak túl sok mindenük van meg (a szüleik által), és ezáltal nincs semmi valós problémájuk az életben, unatkoznak.
Igazából mind a tökéletes férfit keresi, csak a tökéletes férfinek még jut ezer másik nő, akkor vált, amikor éppen kedve tartja.
Érdekes, hogy Budapesten a bkv-n utazva az átlag 15-22 éves nők (nők?? áhh messze vannak ezek a nő fogalmától...) mindegyikéből sugrázik a felsőbbrendűség. Az, hogy neki aztán senki sem lehet eléggé jó. Ugyanakkor rendkívül buták, és igénytelenek. Hallja az ember hogy miről beszélgetnek, és milyen a szókincsük, és hogy mennyit káromkodnak. Ez nem hülyeség, ez szimplán butaság, ostobaság. Igénytelenek, mert a legtöbbjük nem tud normálisan öltözködni. Azt hiszi az a nőies, ha mindent kirak a kirakatba. De véglis ezt látják mindenhol. A TV-ben, az interneten, a facebookon, és legfőképp egymástól. A testükön kívül viszont semmijük nincs. Így aztán nem is lehet őket másra használni, csak rövid kalandokra. Másra nem is jók.
Igen, mindig meg volt ez a réteg a nők között, csak korábban sokkal kissebb arányban. Ma szerintem ennek a korosztálynak minimum a 90%-a ilyen. Emlékszem, amikor én voltam gimnazista, milyenek voltunk mi, és látom hogy ma milyen emberek járnak oda (pon multkor toppantam be oda).
Az interneten megint csak totálisan esélytelen ismerkedni. A legtöbb még csak meg sem nyitja a neki írt levelet, a válaszra méltatás ennél is kissebb arányú. Írhatsz te neki bármilyen személyre szabott, kedves, aranyos, összeszedett levelet, 99,99%-uk még csak annyit sem ír, hogy bocsi, nem téged kereslek. Ez egyszerű bunkóság, neveletlenség, semmi több.
A való életben sem jobb a helyzet. Csak ott még személyesen is meg tud alázni, akár azzal, hogy meg sem szólal.
A fentiek fényében tehát arra jutottam, hogy maradok egyedül. Már ameddig nem találok egy értékes Nőt. Nem látom értelmét belefolyni olyan kapcsolatba, ahol már a legelején látom, hogy nincs semmi jövőnk. Igen, manapság ez is divattá vált, csak hogy mutogassák az emberek egymásnak: néz, nekem van valakim.
Maximálisan jól érzem magamat így, tanulok, dolgozok, vannak céljaim, és építem a jövőmet.
24F
korrekt válasz
teljesen igazad van
én is így gondolom
ha már ilyen a felhozatal akkor inkább marad a meló meg a tanulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!