Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Találtam egy aranyos csajt,...

Találtam egy aranyos csajt, de?! .

Figyelt kérdés
Végre találtam valakit magamnak,viszont van benne 1-2 dolog ami eléggé zavaró tényező.Először is nem ír helyesen,bármikor írok neki facen,kérdőjeleket de még ékezetet sem használ,nagyon sokat dolgozik mondhatnám túlsokat,és az utolsó észrevettem kicsit ilyen irányitó tipus,és elsiklik sokszor a kérdéseim felett.Szerintetek?!

2013. okt. 4. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem ribizli
2013. okt. 4. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
élet hatalmas problémái......
2013. okt. 4. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de én eleve össze sem jövök olyan nővel, aki nem képes helyesen írni, tagoltan, értelmesen fogalmazni.
2013. okt. 4. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
persze
2013. okt. 4. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát de na,3.válaszoló igen most ez mondhatni nem hatalmas probléma,de eléggé zavaró,még az haggyán hogy smile-kat nem ír,annyira nem is izgat,de se kérdőjel semmi ilyesmi,sőt sokszor a két j-t(ly) is helytelenül irja.
2013. okt. 4. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól néz ki,akkor semmit nem számít tud-e helyesen írni.Felőlem analfabéta is lehetne akár.
2013. okt. 4. 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit :D
2013. okt. 4. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne gyere össze vele.
2013. okt. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!