Nem vagyok magányos, nem unatkozom, de ismerkednék.43/N van itt valaki aki írna?
:) aranyos vagy...
és bárcsak :)
Kíváncsiság. :)
Egy ideje olvasgatom, és vannak komoly, és vicces dolgok is.
Munka közben olvasgatom ezt az oldalt, és a munkatársaimmal megbeszélgetjük némelyiket.
Ha nem lennél magányos, se nem unatkoznál, akkor nem írtad volna ki ezeket a kérdésedbe, se nem tetted volna fel.
Amúgy nincs baj ezzel, nem csak te vagy így vele.
Kamu: - aki dolgozik nincs fent ilyenkor
- ki az aki munkaidőben facebook helyett gyakorizik???
- egy nőnek mindig van kivel ismerkedni-ha nincs vele valami nagyobb gebasz van
- egy 43 éves nő éjjel 3 kor alszik, és a nap többi időpontján sem látogatja az oldalt
- és nem pont a szerelem szex témát
- ha valami csoda folytán nincs hím egyed mégsem,az ilyen szándékait célirányosan társkeresőn oldja meg
A megoldás egy homoszexuális úriember a kulisszák mögött. De észérvekre nyitott vagyok hogy ennek ellenkezőjéről bárki meggyőzzön.
Nekem nagyon szimpatikus a kiírt kérdés. Gyanítom nőként nem nekem szól, de attól még tetszik.:)
6os: Szerintem azért van fent, mert mondjuk éjszakás a munkahelyén. Lehet, hogy nincs pasija, de attól még nem kell, hogy magányosnak érezze magát. Unatkozni csak a hülyegyerekek szoktak, a felnőtt értelmes emberek mindig találnak maguknak valamilyen elfoglaltságot. A kor nem lehet akadálya annak, hogy ismerkedjen, bármilyen céllal is teszi.
És végre egy felnőtt ember aki ugyanúgy nézi a felhőket mint gyerekkorában! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!