Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem vagyok magányos, nem...

Kabarbi kérdése:

Nem vagyok magányos, nem unatkozom, de ismerkednék.43/N van itt valaki aki írna?

Figyelt kérdés
szeretek kirándulni, sétálni, autóval országot járni, fűben fekve felhőket, vagy nyári éjszakákon a csillagokat nézni, sütit sütni, nagyokat nevetni.

2013. okt. 4. 03:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
bárcsak idősebb lennék 25 évvel
2013. okt. 4. 03:20
 2/19 A kérdező kommentje:

:) aranyos vagy...

és bárcsak :)

2013. okt. 4. 04:05
 3/19 zoliba' ***** válasza:
kár,h kiírtad az életkorodat,jöttek volna a 16+os "pasik" dögivel. :) Mi késztet egy ennyi idős nőt gyikre? Unalom? Kiábrándultság?
2013. okt. 4. 04:36
 4/19 A kérdező kommentje:

Kíváncsiság. :)

Egy ideje olvasgatom, és vannak komoly, és vicces dolgok is.

Munka közben olvasgatom ezt az oldalt, és a munkatársaimmal megbeszélgetjük némelyiket.

2013. okt. 4. 04:45
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha nem lennél magányos, se nem unatkoznál, akkor nem írtad volna ki ezeket a kérdésedbe, se nem tetted volna fel.

Amúgy nincs baj ezzel, nem csak te vagy így vele.

2013. okt. 4. 05:00
 6/19 anonim ***** válasza:
17%

Kamu: - aki dolgozik nincs fent ilyenkor

- ki az aki munkaidőben facebook helyett gyakorizik???

- egy nőnek mindig van kivel ismerkedni-ha nincs vele valami nagyobb gebasz van

- egy 43 éves nő éjjel 3 kor alszik, és a nap többi időpontján sem látogatja az oldalt

- és nem pont a szerelem szex témát

- ha valami csoda folytán nincs hím egyed mégsem,az ilyen szándékait célirányosan társkeresőn oldja meg

A megoldás egy homoszexuális úriember a kulisszák mögött. De észérvekre nyitott vagyok hogy ennek ellenkezőjéről bárki meggyőzzön.

2013. okt. 4. 05:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon szimpatikus a kiírt kérdés. Gyanítom nőként nem nekem szól, de attól még tetszik.:)

6os: Szerintem azért van fent, mert mondjuk éjszakás a munkahelyén. Lehet, hogy nincs pasija, de attól még nem kell, hogy magányosnak érezze magát. Unatkozni csak a hülyegyerekek szoktak, a felnőtt értelmes emberek mindig találnak maguknak valamilyen elfoglaltságot. A kor nem lehet akadálya annak, hogy ismerkedjen, bármilyen céllal is teszi.

És végre egy felnőtt ember aki ugyanúgy nézi a felhőket mint gyerekkorában! :D

2013. okt. 4. 05:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Mikor szexeltél utoljára?
2013. okt. 4. 06:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Dumáljunk. 28F
2013. okt. 4. 06:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
6 Szerintem a világnak akkor teszel jót, ha nem gondolkodsz:DDD
2013. okt. 4. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!