Szerintetek nagy a korkülönbség, vagy még belefér?
Figyelt kérdés
Én 29 vagyok (f), a felvett faktra jár egy 20 éves lány és nagyon megtetszett. Annyira még nem ismerem, de nem túl nagy a korkülönbség szerintetek? Persze, meg kéne ismernem, de azért mégis elgondolkoztam a dolgon, hogy fölösleges lenne a korkülönbség miatt.2013. okt. 3. 23:51
2/10 anonim válasza:
Nem nagy. De ezt te is tudod. :p
3/10 anonim válasza:
Ez már sok. Max 5 év az ideális...
4/10 anonim válasza:
Beleférhet. Én 22 vagyok, de lelki érettségi szintem párkapcsolatok terén egy 14 éves srácéval egyenértékű. Szóval még jó sokat kell várnom nekem is, hogy megöregedjen a jövőbeli párom aki él valahol, vagy kell találnom egy ugyanolyan érzelmileg fejletlen lányt ami igazán valószínűtlen.
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, sőt, ez ideális. :)
7/10 anonim válasza:
4-es besírtam a röhögéstől. :-) Megérte benéznem ide.
8/10 anonim válasza:
#4. magas szellemi szintem ellenére, az én lelki érettségem sem üti meg a normális szintet, ráadásul az én esetemben rosszabb, mivel lány vagyok... tehát azt tanácsolom, ne búsulj
9/10 anonim válasza:
ja és a kérdésre válaszolva: egyáltalán nem sok :)
10/10 xy1973 válasza:
Szerintem abszolút belefér anya meg apa közt 14 év a korkülömbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!