Más szerint se szabad pénz nélkül barátnőt "tartani"?
Bennem már 10-en éves korom óta ez van, h többek között azért utasítottam vissza csajokat, akik tök jók voltak egyébként, mert pl. nem tudtam volna meghívni egy pizzára,
vagy elhívni moziba, én pedig nem olyan vagyok, h szülőktől kérjek, bár, ha csajról lett volna szó biztos adtak volna, de ezt meg nem kötöttem volna az orrukra, s ma sem kötném.
Zsebpénzről nálunk szó nem volt, mielőtt valamelyik jómodú barátom ezt említené.
Na szóval, van még másik ilyen idióta a Földön, vagy csak én vok?

Szerintem tök hülye vagy, hatalmas érzelmi károkat okozhattál nekik, mert magukban szokták keresni az okot....
Először is keresd fel mindegyiket, és mondd el ezt nekik!
És kérj bocsánatot!
És szervezz olyan találkákat, amikhez nem kell pénz. Séta a parkban, meghívod otthonra, stb.
Te amúgy miből veszel Magadnak egy üdítőt vagy bármit, ha megéhezel az utcán?
Igen, nagyon sajnáltam mindegyik csajt, mert nagyon jófej, aranyos lányok voltak, de ez régi történet, azóta talán már elfelejtettek, bár az egyik csaj attól félek, h miattam lett rossz lány, bár ne legyen igazam. Amikor én ismertem, a legjobb lány volt, most pedig minden rosszban benne van, cigi, pia...
Ilyen szöveggel égett volna a pofám rendesen, h azért nem bocsi, mert csóró vagyok.
Én anno hazamentem, s akármennyire is vágytam vmire, nem tudtam magamnak se megvenni, ami otthon volt. Gáz, de nekem nem volt zsebpénz, pedig nem vagyunk szegények, valahogy így neveltek minket.
Azt, h tök hülye vok, azt pedig tudom, nem kell neked is mondanod, már akkor is elég szarul éreztem magam emiatt.
Na leírtam egyszer és minden kora! :D ne a pénztől függjön már van-e barátnőd! :D Van olyan haverom aki még születésnapjára se vesz semmit a csajának! :D Még is együtt vannak 3 éve, olyan ismim is van aki még nőnapra virágot se vesz neki, még is van csaja! Nem kell annyira rá görcsölni, meg az első héten nem kell minden pénzt ráköltened. Boldogságod utjába hagyod a pénz álljon, meg a pénz kérdés is! :D Buszpályán van olyan hely ahol 200 ft egy szelet pizza én ott hívtam meg az egyik csajt! :D 400ft volt az enyém és a övé is! Na ne hogy azt mond nincs 400 ft-ot mert mentem lehidalok :D
Amit csinálsz hülyeség, pozítivan. Ne hogy azt mond jobb recskázni mint valódi lányt dugni :D
Indulj ki a fent említett tipusokból, van aki a csaját is veri és nem vesz neki semmit. Még is együtt vannak, nem olyan irgalmatlan igényes minden csaj. Aki meg elvárja hogy meghívd meg minden isten nyila az úgy is házat és a bmw-t is elvárja tőled. Én se csaj lennék se várnám el egyik sráctól se hogy meghívjon, szóval nem minden a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!