Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más szerint se szabad pénz...

Más szerint se szabad pénz nélkül barátnőt "tartani"?

Figyelt kérdés

Bennem már 10-en éves korom óta ez van, h többek között azért utasítottam vissza csajokat, akik tök jók voltak egyébként, mert pl. nem tudtam volna meghívni egy pizzára,

vagy elhívni moziba, én pedig nem olyan vagyok, h szülőktől kérjek, bár, ha csajról lett volna szó biztos adtak volna, de ezt meg nem kötöttem volna az orrukra, s ma sem kötném.

Zsebpénzről nálunk szó nem volt, mielőtt valamelyik jómodú barátom ezt említené.

Na szóval, van még másik ilyen idióta a Földön, vagy csak én vok?

2013. okt. 3. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Régimódi vagy. Manapság az se gond, ha a csaj tartja el a pasit.
2013. okt. 3. 23:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy idióta, csak számomra idegen a gondolkodásmódod. De attól még lehet baromi jó.
2013. okt. 3. 23:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondom, hogy bennem is van egy ilyen érzés... elég kellemetlen lenne, hogy még egy olcsóbb helyre sem tudnám elvinni. Szégyellném magam miatta, az egyszer biztos. Lehet, hogy többek között ez tart vissza.
2013. okt. 3. 23:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
kezdéshez mindig kell egy kis pénz nem sok csak hogy mégse a 5. ödik találkozóra is sétát beszéltek meg. illetve manapság nagyon kevés az a rendes lány aki meg érti hogy nincs pénzed .
2013. okt. 4. 00:06
 5/13 Balanus_concavus ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség, ha nem volt éppen pénzem, akkor megmondtam a barátnőmnek is ,hogy nincs és olyan programokat csináltunk amihez nem kell pénz. Emellett én szeretem és elviselem ,ha egy nő költ rám.
2013. okt. 4. 01:05
 6/13 anonim válasza:
100%
Szia! Én társkeresőn ismerkedtem meg a párommal, aki még akkor egyetemista volt és éppen csak az albérletére telt neki. Én nem is vártam el tőle, hogy meghívjon helyekre, nekem nő létemre kellemetlen, ha meghívnak. Ha kaptam valami finom csokit, pl sport szeletet, akkor én annak is örültem. Nem tudom te hol laksz, én Miskolcon kezdtem el ismerkedni a párommal, ott pedig rengeteg kiránduló hely van, ami ingyenes. Egyszóval: Ne érezd kellemetlennek, főleg, ha legbelül tudod, hogy nem vagy egy zsugori majom! És én sem, a párom sem származik gazdag családból,mégis együtt vagyunk.És hozzá teszem még, hogy én egy 1 szobás lakásban éltem anyámmal és a párjával, eleinte szégyelltem, de később ahogy megismertem az én Macimat, úgy szépen lassan rájöttem, hogy előtte semmit sem kell szégyellnem, se anyagi, se egyéb pl szépséghibákat.
2013. okt. 4. 09:00
 7/13 anonim ***** válasza:
A pénz mindenhez kell, nemcsak bnőhöz.
2013. okt. 4. 09:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, érdekesek voltak.

Ma már nem áll fenn annyira ez a dolog (na azért sajna nem tudom szórni a pénzt, de egy pizzára meg tudok hívni egy csajt legalább), nem ezen múlik, de érdekeltek ezzel a hülye nézetemmel kapcsolatos kommentek.

2013. okt. 4. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Figyelj én ismerek olyan srácok aki egy forintot se költöt még a csajára pedig jól nézz ki ö is és a barátnője is!

Egy csajt nem pénzel és kedveskedésel kell megfogni hanem viselkedésel. Énis hiába vettem a lánynak csokit meg ilyenek. Semmibe se nézte természetesnek vette, szokja meg a nélkülözést! Néha elvihetted valahova, de nem kell túlzásba vinni. Utána mindig elvárja majd.

2013. okt. 5. 12:28
 10/13 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Én nem arra céloztam, h azzal akartam megfogni, nekem anélkül is menne (nem nagyképűségből írom), csak azért mégis nyáron elmész a fagyi árus mellett, s elég gáz, h nem hívod meg egy fagyira, nem? S ez a régi énem problémája volt, ma már nem ilyen gáz a szitu szerencsére, egyelőre.

2013. okt. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!