Más szerint se szabad pénz nélkül barátnőt "tartani"?
Bennem már 10-en éves korom óta ez van, h többek között azért utasítottam vissza csajokat, akik tök jók voltak egyébként, mert pl. nem tudtam volna meghívni egy pizzára,
vagy elhívni moziba, én pedig nem olyan vagyok, h szülőktől kérjek, bár, ha csajról lett volna szó biztos adtak volna, de ezt meg nem kötöttem volna az orrukra, s ma sem kötném.
Zsebpénzről nálunk szó nem volt, mielőtt valamelyik jómodú barátom ezt említené.
Na szóval, van még másik ilyen idióta a Földön, vagy csak én vok?

Köszi a válaszokat, érdekesek voltak.
Ma már nem áll fenn annyira ez a dolog (na azért sajna nem tudom szórni a pénzt, de egy pizzára meg tudok hívni egy csajt legalább), nem ezen múlik, de érdekeltek ezzel a hülye nézetemmel kapcsolatos kommentek.

Figyelj én ismerek olyan srácok aki egy forintot se költöt még a csajára pedig jól nézz ki ö is és a barátnője is!
Egy csajt nem pénzel és kedveskedésel kell megfogni hanem viselkedésel. Énis hiába vettem a lánynak csokit meg ilyenek. Semmibe se nézte természetesnek vette, szokja meg a nélkülözést! Néha elvihetted valahova, de nem kell túlzásba vinni. Utána mindig elvárja majd.
Utolsó:
Én nem arra céloztam, h azzal akartam megfogni, nekem anélkül is menne (nem nagyképűségből írom), csak azért mégis nyáron elmész a fagyi árus mellett, s elég gáz, h nem hívod meg egy fagyira, nem? S ez a régi énem problémája volt, ma már nem ilyen gáz a szitu szerencsére, egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!