Mi ez a Badoo nevű oldal?
Szerintem nincs.
Van egy hasonló másik de az is hülyeség.
badoo.
Nagyon jól lehet ott csajozni/pasizni.
Elmondom miért:
Azért, mert felregelsz (igen, külön tessék beregelni, nem meghivo alapján, facebook adataid átszipolyozása által bekerülni), írsz pár sort magadról, meg arról, hogy kit keresel, teszel fel pár képet magadról. Aztán írogatsz annak aki tetszik.
Csak a cset a lényeg, mert nagyon közvetlen. Persze elmehetsz másik társkeresőre, ahol levelezni kell és csiga lassan haladnak a dolgok és egy csomó hasztalan funckio van, amivel csak elkurrod az idődet, de szexhez közelebb nem kerülsz. Csak a beszélőkédre számithatsz, meg a kinézetedre. Az oldalnak fizetett pénzek nem fognak szexxé alakulni! Ugyhogy ne döljetek be annak, hogyha fizetsz, akkor jobb leszel.
Szóval a badoo ezért nagyon jó, mert nagyon közvetlenül lehet kommunikálni a kiszemeltekkel. Megtetszik, írsz neki aztán cseteltek.
Ha valaki azt mondja, hogy előfizetés nélkül nem ér semmit a badoo, akkor annak üzenem, hogy ő egy digitális analfabéta, és mondja le az internet előfizetését is inkább!
Nekem akkor szokott beadni korlátozást, amikor egymás után nagyon sok nőnek írok, de nem válaszol egyik sem. De ilyenkor is általában fél napig nem tudsz írni.
De amennyiben normális ember vagy és nem olyan mint én, aki csak a nagy számok törvénye alapján játszik, akkor te hamarabb találsz magadnak valakit, mint mielőtt bármilyen korlátozásba ütköznél.
Meg ugye badoo tele van olyan emberekkel, akit a pofátlan trükkös meghivokkal csaltak a rendszerbe. Ők bár lehet nem társkeresőztek volna maguktól soha az életben, de hát a trükkös meghivóval beszippantották öket, és ez csak lehetöséget jelent arra, hogy beprobálkozz náluk. És sosem tudhatod, hogy mi sül ki belöle. Lehet azt mondja, hogy társkereső az ilyen meg olyan GÁZ, de hát mégiscsak megtetszett az az ember, aki irt neki.
a badoo egy szex oldal. räm irt olyan oszträk pasi, aki elöször csak talizni akart, de telefonon nagyon perverz dolgokat ajänlgatott, szoval kihagytam.
badoon minden pasi rögtön szet akar. hmmmm.
jaj...hát igen, dugni akar a badoo nagy része.
Most abból ne indulj ki, hogy egy csomó idióta őstulok hímnemű van fenn...elég csak megnézni egy random női adatlap képeinél a hozzászólásokat. Végtelenül szánalmas dolgokat irnak.
Mert van olyan is, aki bár ugyanúgy dugni akar, de legalább emészthető formában elő tudja adni. És hajlandó megkeresni és lefutni a szükséges kötelező köröket.
Amugy meg a nőket se kell védeni, mert ilyen 30 felett ha egy nőnek vannak fenn privát albumba rakott képei, azok általában kihivó képek és következésképpen pasizás végett tette fel :D
Én tavaly regisztráltam oda, akkor még kapcsolatban voltam, de már a végét jártuk. Nem társkeresési céllal mentem az oldalra, hanem hogy kommunikáljak, beszélgessek. Hát amire nem számítottam, hogy az akkori barátom fent volt álnéven....na onnan már nekem sem volt lelkiismeret furdalásom.
Januárban szakítottunk, elég sok randim volt arról az oldalról, tapasztalatnak jó volt. A 90%-a a férfiaknak elég gáz, de igenis ki lehet fogni normális, helyes pasikat, ahogy nekem is sikerült a mostani páromat. :)
Még év elején beszélgettünk, aztán valahogy elmaradt, de fél év után újra megtaláltuk egymást, aztán randi lett belőle, most pedig kapcsolat. :)
Szerintem az a titka ennek az oldalnak is, hogy nem kell feltétlenül komolyan venni, én lazán kezeltem, sok pasival beszélgettem, úgy voltam vele hogy lesz ami lesz, de nem onnan vártam a nagy Ő-t :)
Szóval semmi rossz nincs az internetes ismerkedésben, ha szimpatikus a másik úgyis személyes találkozó lesz belőle, onnan pedig már nem az internet a fő téma.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!