Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok segíteni? :van egy...

Tudnátok segíteni? :van egy fiú a suliban aki 2 évvel felettem jár (én 16 ő 18), és nagyon tetszik!

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy azt hallottam egy barátnőmtől hogy mondja hogy hasonlítok az ex-csajára. Ennek én tökre megörültem mert ez jelentheti azt h tetszem neki:) Aztán volt egy sulidisco, ahol vagy 10 percig beszéltünk mert odajött hozzám. Megkérdezte h milyen filmeket meg zenéket szeretek, meg bemutatkozott, és megkérdezte h táncolunk-e. De mondtam h nem mert nem tudok táncolni és leégetném magam. Erre ő viccből rávágta h "összetörted a szívem":) és tovább beszéltünk még egy kicsit.

Ennyi történt..

szóval szerintetek akkor most bejövök neki??van esélyem? és ha igen akkor mit kéne csinálnom?

2013. okt. 2. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:

ömm esetleg feltaláni magad?

nagy lány vagy már

meg ha van valmi akkor az jön magától és a fiú csináljon valamit ne pedig te

illetve beszélgess ele és kész

2013. okt. 2. 22:12
 2/3 A kérdező kommentje:

hát azért nem "viselkedem nagylányként" mert nem tudok (ilyen téren), mert az előző sulimban a világ legidiótább fiúi voltak az osztályban, az évfolyamban és az egész suliban. A lányok meg csak rib.ancból álltak. Nem volt jó példa körülöttem senki!! Szóval konkrétan azért kértem segítséget mert nem vagyok jártas az ilyesmiben. Mondhatni ha nem számítom bele azt az egyet, amit most is szégyellek: nem volt még pasim.

Azt hiszed csak unalmamban kértem a segítséget??(És amúgy ez még bonyolultabb sokkal, mint ahogy leírtam csak azon nem tudnátok segíteni..)

2013. okt. 3. 20:00
 3/3 A kérdező kommentje:
na légyszi segítsetek!!
2013. okt. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!