Miért jövök zavarba mindig ettől a fiútól? És mit tegyek hogy ne legyen ilyen?
Figyelt kérdés
Egy helyes fiúról van szó, rendszeresen jár hozzám vásárolni, pénztáros vagyok. Bejön az ajtón hangos "szia" de közben végig az arcomat figyeli, mélyen a szemembe néz, mondja mit kér. Odaadom neki és közben még mindig az arcomat figyelni, megköszöni, egy széles mosoly, és egy mélyen a szemembe nézős "szia" + egy mosoly megint. Én annyira zavarba jövök mindig mint egy 15 éves, érzem ahogy ma is pirosodott a fejem, kiejtettem a kezemből a pénzt, rossz végeredményt mondok neki kb mindig, ilyenek. Egyszerűen annyira zavarba jövök tőle...2013. okt. 2. 18:15
1/2 anonim válasza:
Mond neki,hogy tetszel...
:D
Vagy,hogy a téli szalámi most akciós...:D
valami témát hozzál fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!