Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedni vágyó 14-17 éves...

Ismerkedni vágyó 14-17 éves emo lányok? Többi lent.14/f.

Figyelt kérdés
Én magam nem vagyok emo, de szeretem az emo zenéket és bírom az emo stílust. Elég érzékeny lelkű srác vagyok és gondolom ezért értem meg olyan jól az emokat (és most az igazi emokra gondolok és nem azokra akii csak divatból emok). Nagyon bejönnek az emo lányok és ezért szeretnék emo barátnőt. Bár mondták hogy itt nehezen fogok találni emo csajszikat de azért itt is megpróbálom :). Nyugodtan írhattok privibe, szívesen küldök képet is. (minden privire válszolni fogok csak nem mindig érek rá szíóval nem biztos hogy mindig hamar válaszolok majd, ha esetleg írna valaki).

2013. okt. 2. 18:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
de tudhatom. ne élj álomvilágban + tudod hogy ez nem társkeresö?
2013. okt. 2. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem szarkazmusnak írtam pötsfej, de mostmár vedd annak!
2013. okt. 2. 18:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem társkereső, de nem tudom mért baj az neked hogy feltettem a kérdést. És fogd már fel hogy nem tudhatod biztosan, mert képzeld el hogy van egy 17 éves csaj ismerősöm akinek bejövök, de van pasija szóval az az amikor azt mondtad hogy nemhogy egy 17 de még egy 16 éves lány sem nézne rám, hát azzal tévedtél.
2013. okt. 2. 18:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Utálomaparadicsomot, A neten kemény vagy mi??!! Remélem egyszer majd nagyon ráb*szol és akkor majd nem lessz ilyen nagy a szád. A továbbiakban nem fogok semmit írni a te kommentjeidre, nem süllyedek le a te szintedre.
2013. okt. 2. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
eléggé zavar hogy minden második szerencsétlen akinek nincs élete itt akar ismerkedni. Az írásaid alaplján nagyon érettnek is tünsz
2013. okt. 2. 18:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedves tizenötödik, megértem hogy zavar. De ne mond azt hogy nincs életem mert nem ismersz engem, szóval nagy tiszteletlenség ilyet mondani egy olyan-nak akit nem ismersz. És tisztában vagyok vele hogy nem vagyok teljesen érett,de ez nem is zavar és nem is gátol semmiben.
2013. okt. 2. 18:50
 17/18 anonim válasza:

Fiúkkal próbálkozz!

Például Wilson-t próbáld ki

Csak húzogazsd az alkarodon végig és jobb lessz.

2013. okt. 2. 20:40
 18/18 justagirl0 válasza:
MIért pont emo?? Olyan barátnőt akarsz aki olyan mint a 'halálfasza'? Nekem semmi bajom sincs az emokkal ... de ismerek emokat és kajak... szőrnyűek!!
2013. okt. 3. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!