Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedni vágyó 14-17 éves...

Ismerkedni vágyó 14-17 éves emo lányok? Többi lent.14/f.

Figyelt kérdés
Én magam nem vagyok emo, de szeretem az emo zenéket és bírom az emo stílust. Elég érzékeny lelkű srác vagyok és gondolom ezért értem meg olyan jól az emokat (és most az igazi emokra gondolok és nem azokra akii csak divatból emok). Nagyon bejönnek az emo lányok és ezért szeretnék emo barátnőt. Bár mondták hogy itt nehezen fogok találni emo csajszikat de azért itt is megpróbálom :). Nyugodtan írhattok privibe, szívesen küldök képet is. (minden privire válszolni fogok csak nem mindig érek rá szíóval nem biztos hogy mindig hamar válaszolok majd, ha esetleg írna valaki).

2013. okt. 2. 18:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Állj már le, kölyök.
2013. okt. 2. 18:07
 2/18 anonim ***** válasza:

Megint bepróbálkozol?

Sok sikert bro. :3

2013. okt. 2. 18:09
 3/18 A kérdező kommentje:
Kedves utálomaparadicsomot, már megfigyeltem hogy valami hihetetlen nagy barom vagy. Nem értem mért kell bunkónak lenni!
2013. okt. 2. 18:12
 4/18 anonim ***** válasza:
14 éves? :D nem hogy egy 17 de egy 16 éves se néz rád
2013. okt. 2. 18:13
 5/18 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik, azt nem te fogod megmondani.
2013. okt. 2. 18:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy sok sikert kivántam b@romarcú. :D
2013. okt. 2. 18:16
 7/18 anonim ***** válasza:
még nagyon gyerek vagy
2013. okt. 2. 18:16
 8/18 A kérdező kommentje:
Kedves utálomaparadicsomot, szarkazmusnak szántad az a "sikerkívánást" szóval bunkó vagy,vita lezárva.
2013. okt. 2. 18:17
 9/18 anonim ***** válasza:
nem én fogom megmondani? lenne eszed magadtól is tudnád
2013. okt. 2. 18:17
 10/18 A kérdező kommentje:
Kedves kilencedik. Te sem tudhatod és én sem tudhatom biztosan hogy hány éves csajnak fogok bejönni, tehát ha nem tudod biztosan akkor legalább ne legyél bunkó azzal akit nem is ismersz.
2013. okt. 2. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!