Mit csináljak, hogy esetleg lépjen, vagy érdeklődjön irántam?
Van egy nálam talán két-három évvel idősebb srác, akivel ugyanazon a buszon szoktunk hazamenni és ugyanott szállunk is le. Nekem nagyon tetszik, de még egy szót sem váltottam vele soha. Nem tudom, én tetszem-e neki, néha látom, hogy rám néz, de el is kapja a tekintetét, ha észreveszem, vagy csak tényleg odapillant.
Szerintetek lenne esélyem nála? Mit csináljak? Szólítsam meg, köszönjek neki oda? Már kb egy hónapja, hogy majdnem minden nap látom, de a gond az, hogy mindig zenét hallgat, a buszút meg 25-30 perces. Egyébként meg csendes, nagyon rendesen öltözködik, szóval biztos nem az a balhés fajta.
Normális válaszokat, kérlek! :(
17/L
Erre most nem tudom, mit mondjak. Lehet igazad van, és ha kezdeményezek, akkor elküld. De csak azért, mert megszólítom, vagy váltunk egy szót, még nem fogok k*rvának tűnni. Ha kitenném a melleimet és a képébe nyomnám, hogy azzal próbáljam magamra terelni a figyelmét, akkor azt mondanám, hogy persze, nézhet r*bancnak. "Bár... egy igazi férfi nem középsulisokkal jár haza és nem buszozik." Ezt pedig hülyeség volt felhoznod. Lehet, hogy nem épp a középiskolásokra bukik, de a buszozás nem hiszem, hogy olyan gáz lenne, főleg ha az ember épp hogy elkezdte az egyetemet.
Ha nem akar semmit, akkor úgy sem lesz semmi, szóval nem értem, hogy ezen mit problémázol. Én nekem sem az a célom, hogy rögtön az esküvőn kezdjen el gondolkozni, csak szeretném megismerni és normális, emberi módon eltölteni vele egy kis időt. És hogy ha úgy alakulnak a dolgok, akkor majd lesz ami lesz, akár kapcsolat, akár csak barátság.
Arról meg, hogy hogy nézek ki, megint nem kéne szót ejtenünk. Mindenkinek más jön be, és eléggé kicsinyes dolog csak a külsővel foglalkozni. Miért, ha valaki nem olyan "bomba csaj", akkor már nem is lehet érdemes arra, hogy szóba állj vele?
Ahogy te fogalmaztad, az "igazi férfiak" azok az ilyen kicsinyes dolgokon nem akadnak fenn. Ha valaki normális, akkor nem az lesz neki az első, hogy "hú, milyen jó segge van annak a csajnak" vagy "mekkora mellei vannak!", hanem az ezeknél fontosabb dolgokra fordítja majd a figyelmet.
mekkora egy szánalmasan besavanyodott alak ez a 10-es. értem,hogy mindenki magából induljon ki,de az élet filozofiád ne erőltesd rá egy 17 éves lányra aki TÉNYLEG NEM ÉLT MÉG ANNYIT,HOGY TUDJON AZÉRT KÉRDEZ.
konyha filozófiák felböfögésével nem vagy még AZ A VALAKi, aki majd jól megmondja a tutit..
10-es: szegény gyereket nem is ismered, annyit tudsz róla, hogy buszozik és mégis valami lúzernek titulálod, a kérdezőt pedig egy naív ribinek... Te aztán tényleg sokat tudsz az életről, főleg emberismeretből... :)
Mert a hozzádhasonló "igazi férfiak" a gyk-n osztják az észt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!