Mit csináljak, hogy esetleg lépjen, vagy érdeklődjön irántam?
Van egy nálam talán két-három évvel idősebb srác, akivel ugyanazon a buszon szoktunk hazamenni és ugyanott szállunk is le. Nekem nagyon tetszik, de még egy szót sem váltottam vele soha. Nem tudom, én tetszem-e neki, néha látom, hogy rám néz, de el is kapja a tekintetét, ha észreveszem, vagy csak tényleg odapillant.
Szerintetek lenne esélyem nála? Mit csináljak? Szólítsam meg, köszönjek neki oda? Már kb egy hónapja, hogy majdnem minden nap látom, de a gond az, hogy mindig zenét hallgat, a buszút meg 25-30 perces. Egyébként meg csendes, nagyon rendesen öltözködik, szóval biztos nem az a balhés fajta.
Normális válaszokat, kérlek! :(
17/L
eddig ez kb engem is leír. valami még esetleg,amit megfigyeltél rajta?
meg.. ha hozzám is szólnak,akkor vagyok kedves kivenni a fülest a fülemből és meghallgatom,mit szeretne mondani az illető.
kedves #3.
Természetes, hogy nem azt gondoltam, hogy a pasi rögtön levágja, hogy bejön a csajnak. Csak lehet így el lehet indítani a beszélgetést vagy egyfajta kapcsolatot közöttük. Isten őrizz attól, hogy a fiúk ennyitől azt higgyék, hogy tetszik egy lánynak. Szörnyű világ lenne itt. Ha el tud indulni a beszélgetés köztük és az alap szimpátia kialakul, utána már minden könnyebben megy :)
#1 voltam :)
Kedves első. Ne haragudj, így már jobban értelek,köszönöm a magyarázatod.
Én elsősorban magamból indultam ki,aki egy eléggé nyitott és könnyen ismerkedő ember, ha a másik fél is vevő erre.
Egy jelenlegi osztálytársam mesélte,hogy barátnőjével úgy ismerkedett össze,hogy megtetszett, odament, elmondta,hogy nagyon tetszik neki és örülne, ha megismerkedhetnének.most együtt vannak. és azzal zárta a most lerövidített történetet,hogy "nem kell félni és túlkomplikálni. mi olyan történhet?"
Hú, nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Kipróbálom majd, amiket írtatok, nagyon kíváncsi vagyok:)
A facen való utánakeresésnek csak az a nehézsége, hogy azon kívül, hogy melyik városban lakik és hogy kb. mennyi idős semmit nem tudok róla. És ez akkor a legrosszabb, ha nem rak fel képet magáról. De azért köszi! :)
Ostoba aki azt mondja hogy kezdeményezz! Ez csak a lúzer életképtelen kisfiúknál jön ez be, akiknek mindegy csak luk legyen. Ha normális a srác, akkor finoman elküld. Te meg beégsz. Csajként nem lehet nem k....nak tűnni azzal ha nyomulsz.
Ha igazán tetszik neki bármi is rajtad, akár a tekinteted, akár a mosolyod, hidd el hogy kezdeményezni fog. Egy igazi férfi megszerzi amit akar. Bár... egy igazi férfi nem középsulisokkal jár haza és nem buszozik. De ez más kérdés.
Ha meg nem lép, akkor te vagy az aznapi 20. kis naiv pcsa, akinek jó mondjuk a segge, de többet nem is ér. Mert csak valamennyire jó, nem pedig eszméletlenül jó.
Egyébként az ilyen kis nyomik van hogy szemeznek, de többet nem akarnak.
Ha megszólít, akkor sem biztos hogy akar valamit tőled.
Sőt, ha flörtölnek veled sem biztos.
Semmit sem tudsz te még az életről.
És kétlem hogy olyan bomba csaj lennél, akitől mindenki hanyatt vágja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!