Férfiak! Nektek milyen bátorítás szükséges, hogy merjetek közeledni?
Az a helyzet, hogy nekem semmiféle bátorítás nem kellene, viszont mások vagyunk, vannak félénkebb férfiak, akiknek nem elég a "sárga villogó", hanem zöldhullám kell, hogy elhiggyék, lehet esélyük a lánynál.
Szóval ha én nem közeledek egy lányhoz, az nem is kell. Ha a srác olyan, mint én, akkor kalkuláld be, hogy nem jössz be neki.
Hát... számomra elgondolkodtató információ, hogy kerüli a barátnős témát... ilyet csak akkor szoktak kerülni leginkább, ha létezik az a barátnő, csak gátat szabna valami újnak... vagy szélsőséges esetben, ha soha senkije nem volt és közelről nem látott még nőt. - de inkább az első variáció.
Hogy mit csinálhatsz? Mosoly, figyelj mindig rá, ha épp beszél valamiről, legyél érdeklődő és viselkedj is úgy, hogy téged ez tényleg érdekel, aztán dicsérd meg a mondandóját, hogy húú de izgalmas tényleg, nagyon szuper. Aztán meg érintheted például, ha mondd valami vicceset, nevess rajta, tedd rá a kezed a vállára finoman, rövid ideig, ilyesmik. A reakciókból meg leszűrheted mi a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!