Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Nektek milyen bátorít...

Férfiak! Nektek milyen bátorítás szükséges, hogy merjetek közeledni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mi az a minimum, amit egy nőnek is meg kell lépni? A maximumot ne is említsétek, mert szívem szerint neki esnék és szétszedném, mint foxi a lábtörlőt, de az a baj, hogy számomra sem egyértelmű a helyzet. Túl szolid a szitu, amiben találkozunk és azt sem tudom van-e valakije, ezt a témát kerüli. Nem szeretnék hülyét csinálni magamból, szóval várom a tippeket, tapasztalatokat.
2013. okt. 1. 12:59
 1/8 anonim válasza:
ha odajösz és elhivsz egy kavera
2013. okt. 1. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nekem semmiféle bátorítás nem kellene, viszont mások vagyunk, vannak félénkebb férfiak, akiknek nem elég a "sárga villogó", hanem zöldhullám kell, hogy elhiggyék, lehet esélyük a lánynál.

Szóval ha én nem közeledek egy lányhoz, az nem is kell. Ha a srác olyan, mint én, akkor kalkuláld be, hogy nem jössz be neki.

2013. okt. 1. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
A minimális lépések a kiszemelt vizslatása távolról, előnyös pozitúra alakítása és a mosoly. Ha ennél többet teszel, akkor nyomulós vagy.
2013. okt. 1. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem félénk és érezhetően kölcsönös a szimpátia, de nem írhatom, nem akarom leírni a részleteket. Szóval csak abban bízom, hogy jönnek még tippek, nem egyetlen szimpatikusnak tűnő válaszból fogok kiindulni, összességében elemzem a leírtakat.
2013. okt. 1. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát Ő maximun... Nem is tudom...
2013. okt. 1. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát... számomra elgondolkodtató információ, hogy kerüli a barátnős témát... ilyet csak akkor szoktak kerülni leginkább, ha létezik az a barátnő, csak gátat szabna valami újnak... vagy szélsőséges esetben, ha soha senkije nem volt és közelről nem látott még nőt. - de inkább az első variáció.

Hogy mit csinálhatsz? Mosoly, figyelj mindig rá, ha épp beszél valamiről, legyél érdeklődő és viselkedj is úgy, hogy téged ez tényleg érdekel, aztán dicsérd meg a mondandóját, hogy húú de izgalmas tényleg, nagyon szuper. Aztán meg érintheted például, ha mondd valami vicceset, nevess rajta, tedd rá a kezed a vállára finoman, rövid ideig, ilyesmik. A reakciókból meg leszűrheted mi a pálya.

2013. okt. 1. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
x6 vagyok és nő voltam, de én így csinálnám (:
2013. okt. 1. 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 és 7. :-) Jól látod, tényleg nem az a fajta, aki még sosem látott nőt :-D Nekem is ez volt a megérzésem, és nem csak a téma kerüléséből, másból is. Erre már én is gondoltam, hogy megérintem, mert ha nem akar semmit, ösztönösen elhúzódik, ez egy olyan gesztus, ami csípőből jön, nem lehet eltitkolni. Sok jel utal rá, hogy bejövök neki, pl. általában egyedül talál és sokáig eldumálgat velem, de egyik nap kivételesen nem voltam egyedül és elég hamar elhúzott, át sem lépte a küszöböt.
2013. okt. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!