Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszem-e neki? Én kezdeményezzek?
18 éves lány vagyok, és tetszik egy 16 éves srác. Rendszeresen látom a buszon reggel meg délután, illetve a suliban is. Mindig bámul, legalább is ahányszor én ránézek, találkozik a tekintetünk. Múlt tanévben is ezt csinálta, de akkor nem nagyon érdekelt. Most viszont már kezd egyre jobban tetszeni. Csak fura ez az egész, még sose volt közöm fiatalabb fiúhoz. Vagy olyan, hogy érdekelt volna egy ilyen. Miben más, mint egy idősebb pasi? Másképp kell kezelni? Lehet, hogy fél próbálkozni, mert én vagyok az "idősebb végzős"? Vagy ugyanazok a szabályok, hogy fiú kell kezdeményezzen? Másfelől meg én is félek odamenni és csak úgy beszélni vele, mert ha nem tetszem neki, akkor oltári nagy leégés van...akkor tulajdonképpen beégtem egy fiatalabb előtt. Vagy túllihegem a dolgot?
Ha lesz valami, akkor úgyis lesz, tudom, de...ajj, rossz ez a bizonytalanság!
1. Köszi, tulajdonképpen élvezem is ezt a mostani felállást, csak ne legyen hosszas állapot :)
2. Húha, nem bánnám, ha nem kéne :)
Ha beégsz legaláb megtapasztalod mit élünk mi fiúk meg napi szinten...
Amúgy örülj, hogy lány vagy, mert mi fúk nem szoktunk bunkók lenni egy lánnyak sem, aki bepróbálkozik nálunk, de sajnos nálatok nagyon is jellemző a bepróbálkozó fiúk porig alázása. Ezért nem is kezdeményezek én már egy lánynál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!