Tetszik egy 13 éves lány, de túl messze vagyunk egymástól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jó lenne talizni vele, de folyton azt érzem neki más tetszik, pedig ő azt mondja nincs más neki rajtam kívül Most nem tudom, h leutazzak-e vagy sem hozzá. Szerintetek?2013. szept. 30. 21:19
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány km-ről van szó nagyjából?
2/5 anonim válasza:
várj még legalább 1 évet, de jobb lenne ha 5-öt várnál ha sokkal idősebb vagy.
3/5 anonim válasza:
Nőért utazni ???
Pff..
Kérj tőle magáról egy egész alakos képet aztán ott a jobb kezed meg a bal kezed ...
5/5 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járunk. :)
Szerintem ennek a legegyszerűbb módja az, ha lépsz. Pl.: Hívd el valahova, vegyél neki valamit, aminek nagyon örül, és illik hozzá. Bár a lányok általában a virágoknak is örülnek... :) Lepd meg, mondd el neki, hogy mi érzel, a SZEMÉBE, és nézd meg, hogy mit reagál. Aztán a többi majd jön magától... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!