Pasik milyen jeleket adtok egy csajnak ha többet szeretnétek tőle?
22/F és nem "adok jeleket". Ez a nők mániája, ahogy észrevettem. Ha <tetszik> akkor folyton őt nézem, amikor csak tehetem, ha szembe jön az utcán, visszatarthatatlanul mosolygok meg ilyenek, DE ez csak a tetszés. Ha AKAROK VALAMIT, akkor kezdeményezek és egyértelművé teszem az érzéseimet számára: elmondom neki. De ehhez már nagyon azt kéne éreznem, hogy nem venné ezt rossz néven. Nem kockáztatnám meg, ha azzal járhatna együtt, hogy mondjuk kellemetlen helyzetbe hozom vele, mert zavarja.
Mindazonáltal NEKEM tetszik, ha egy nő is mer kezdeményezni. Én szuper óvatos vagyok ugyanis és ha elutasítónak érzem a nőt, biztosan nem fogom bevallani neki az érzéseim, megkímélendő mindkettőnket.
Ma konkrétan olyat,hogy adtam neki egy barackot a fejére :D
Ajj,de balf..sz vagyok :'D
Bluetooth, infra vagy wifi. :D
Amúgy semmilyet. Egész addig, amíg az ő részéről nem érzek egyértelmű érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!