Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon teszem a csajnak, ha sokszor bámul rám? Ki érti
ezeket a női jeleket?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor összeakad a tekintetünk,például egyik tanórán kérdeztem valamit a tanártól,erre ő hátrafordult és kb fél méterről bámult jópár másodpercig.(előttem ült)Volt amikor kihajolt egy oszlop mögül,hogy lásson. Van hogy szinte percenként észreveszem,hogy rám bámul,de van amikor órákig rám se néz.Ez jelent valamit?Amúgy van még 2 másik pasi is az osztályban akiket szokott nézni,de csak néha.Egyébként nagyon csinos,de kedves,szerény,csendes lány.Én magas,eléggé izmos,átlagos arcú,szintén csendesebb pasi vagyok.Van jobb is nálam az osztályban.Lehet így esélyem?Sajnos,azt hiszem szeretem..16/F-16/L
2012. nov. 6. 20:25
1/9 anonim válasza:
tetszel neki
2012. nov. 6. 20:27
2/9 anonim válasza:
A kis sunyi oszlop mögül néz :)
Közeledj te a csaj felé, valószínűleg értékelni fogja :)
2012. nov. 6. 20:32
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy közeledni kéne de parázok:D Életemben először.És sajnos mindig ott van vele min 1 barátnője.De már kicsit nyitottam felé:)
2012. nov. 6. 20:34
4/9 anonim válasza:
Áááááááááá velem is volt ilyen,amikor előkészítőre jártam ott volt velem hasonló.Megtetszett a srác ,és sokszor néztem "csak úgy " arra felé.Nem tom miért de volt hogy sokszor találkozott a pillantásunk,de volt olyan hogy vissza is mosolyogtunk a másiknak.Ebből azért nem lett semmi, de szerintem te próbáld csak meg : )
2012. nov. 6. 20:39
5/9 anonim válasza:
Mosolyogj rá először, amikor legközelebb találkozik a tekintetetek. Amúgy valószínű, hogy tetszel neki. Csak néha mér idegesíti, hogy nem foglalkozol vele és megpróbálja elterelni a gondolatait/féltékennyé tenni, ezért néz más fiúkat is. Az, hogy van jobb is az osztályban semmit nem számít. Sajnos (vagy nem sajnos) a szerelem elég irracionális. (Egyébként én azt hiszem értem...tekintve, hogy én is ezt csinálom, csak nekem nincs esélyem)
2012. nov. 6. 20:56
6/9 anonim válasza:
Velem a buszon csinálta ezt egy csaj. Persze én ronda fiú vagyok, biztos nem próbálkoznék egy lánynál sem, úgyis csak visszautasítana. Ne dőlj be a hamis jeleknek!
2012. nov. 7. 00:06
7/9 anonim válasza:
Tuti, hogy tetszel neki és igen, van esélyed!:) Amikor nem néz rád, akkor másra figyel. Ha fiú osztálytárshoz szól a jelenlétedben, vagy nézi őket, féltékennyé akar tenni. Esetleg közös óra előtt szünetben elmész mellette, kérdezhetsz vmilyen semleges dumát a sulival kapcsolatban, aztán később ez kialakul és beszélgettek hosszabban is, ha ő is nyitott. Meg pl. hétvégén, vagy amikor nem találkoztok, fb-on is beszélhetsz vele, sztem visszaírna. Persze többet beszéljetek élőben. Sok sikert!:)
17/L
2012. nov. 8. 18:05
8/9 anonim válasza:
6-os! Mindenkinek van párja, ne legyél ennyire pesszimista, mert ez sugárzik mindenkiből.
2012. nov. 11. 19:31
9/9 anonim válasza:
Ja, és kérdező, igen, előfordulhat, hogy bejössz neki. Mosolyogj rá mikor néz téged és ha ő is mosolyog és nem egy pofát vág mondjuk, akkor lépj tovább és szólj hozzá pár szót. Pl. ha hétvége jön, mondd neki, hogy jó hétvégét, vagy reggel, hogy jó reggelt, stb.
Ezeket bárki mondhatja bárkinek, csak figyeld hogy reagál és ha pozitív a következő alkalomnál fűzz rá még valami témát. És így tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!