Crazybob kérdése:
Elhivott egy lány sörözni. Tudnátok segiteni hogy miről beszélgessünk?
Figyelt kérdés
Pénteken találkozóm lesz egy lánnyal akiért nagyon odavagyok és tudja hogy szeretem.3 Évvel nagyobb tőlem én 14 éves vagyok és barátommal fogok menni.Esetleg tudnátok segiteni miről beszélgessünk egy jó sör mellet?:)2013. szept. 29. 20:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem csak üdítőzés lesz belőle...
3/10 anonim válasza:
3 évvel nagyobb...X))) na jó, erős leszek, nem szólok be.:'D
Hát ha sörözni mentek, nem kell sok téma. Pár sör után már csak úgy fosni fogjátok a szót. Nem is lesz lényeges, hogy mi a téma.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom az a 3 év de nekem és szerintem neki sem számit annyit főleg hogy barátokkal megyünk. Nem berugni akarunk hanem jól érezni magunkat :)
2013. szept. 29. 20:40
5/10 anonim válasza:
kerdezgesd sajat magarol.. pl. mit csinal szabadidejeben vagy a haziallatarol.. majd kicsit kesobb egy-ket flort es a csaj tuti a tied lesz;) 14/L
6/10 anonim válasza:
A globális felmelegedésről.
Most ez komoly? Ha itt leírok mondjuk 10 dolgot, akkor te a beszélgetés közben majd azt fogod nézegetni, mintha előadást tartanál? :D "Az ötös ponton túl vagyunk, jöjjön a hatos: -áá, szórakozás!"
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon félős tipus vagyok ha tudja az illető hogy tetszik nekem. Csak ezért vagyok kiváncsi a témákra.
2013. szept. 29. 20:47
9/10 anonim válasza:
Ezt magától fog jönni. Hidd csak el.
10/10 anonim válasza:
14 évesen sörözni? Gratulálok. Szerintem mindegy miről beszélsz, tudni fogja hogy egy szerencsétlen lúzer vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!