Szerinted egy dagi, de igényes és dámáskodó csaj felül tud mulni egy jellemtelenül öltözködő, de széparcu és vékony lányt?
Figyelt kérdés
Pl ha mennének ketten az utcán akkor a pasikat érdekelné, hogy a dagi a személyiségével probál imponálgatni a pasiknak? Ugyis a vékony csajt nézné mindenki.2013. szept. 29. 20:37
11/27 anonim válasza:
170/70 még nem probléma de ne dámáskodjon mert attol a falat kaparom. de most definiáljuk már hogy mit értesz vékony alatt? a dagihoz képest vékony vagy az átlag csajhoz képest vékony?
12/27 A kérdező kommentje:
hát olyan vékony, hogy "jó a teste" vékony.
2013. szept. 29. 20:52
13/27 anonim válasza:
A lényeg, hogy nem vagy bunkó, kedves kérdező. ;)
14/27 Feke88 válasza:
" hát olyan vékony, hogy "jó a teste" vékony "
Ezzel nem sokra megyünk. Nekem jó a teste, a szomszéd Mityu bának, a Hugyos Jóskának, vagy valami zsírfetisisztának? Mer' ám az nagyon nem mindegy!
15/27 anonim válasza:
akkor ránézésre a vékonyabbat nézem meg,az már más hogyha beszélek vele két mondatot és jobban el tudok dumálni a 170/70 el akkor inkább vele beszélgetek. elsö ránézésre a vékonyt képzelem el vizszintesben.
16/27 Feke88 válasza:
Én beszélgetés közben és után is a vékonyabbat képzelem el vízszintesben.. :D
17/27 A kérdező kommentje:
remélem olvassa ezt a kérdést legalább egy olyan, nő aki DAGI és társkeresőn mégis olyan merészel kiirni, hogy neki sportos és joképü pasi kell.
2013. szept. 29. 21:00
18/27 anonim válasza:
te miért haragszol ennyire rájuk? F/N?
19/27 A kérdező kommentje:
fiu vagyok, és azért rühellem öket, mert mégis nem érzik cikinek, hogy dagi létükre jó pasiért követelőznek?
Bezzeg ha valami 30as kopaszodó és pocakos ürge kiirja, hogy neki vékony cicababa kéne, akkor meg mindenki kineveti, hogy nézz már magadba öreg.
2013. szept. 29. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!