Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ezek nagyon gáz dolgok?...

Fiúk! Ezek nagyon gáz dolgok? Sosem lesz így barátom?

Figyelt kérdés

A barátaimmal beszéltük, hogy szerintem én abszolút nem vagyok a tipikus barátnő fajta, és tuti vénlány leszek. Ők mélységesen nem értettek egyet, sőt, szerintük jó eséllyel imponálhat a személyiségem, de én azért nem vagyok ebben biztos. Nem a külsőségek miatt, sokkal inkább benső dolgok.

- Csak fiú barátaim vannak, a lányokkal nem találom meg a közös nevezőt, nem igazán szeretek velük lenni. Szeretem a pörgést, ha mindig van mit csinálni, szeretek emberek között lenni, beszélgetni, nevetni. Elég extrovertált ember vagyok.

- Imádom a rock zenét, koncerteket(nem látszik meg a külsőmön), ugyanakkor diszkóba is szeretek járni. Könyvekben leginkább a krimiket, thrillereket szeretem, filmekben is.

- Szeretem a fiús számítógépes játékokat (gta, call of duty, medal of honor, counter strike). Persze azért nem viszem túlzásba, nem ülök egész nap a gép előtt, és nem mondok le programokat, azért, hogy játsszak)

- Az autók is érdekelnek, sokáig el tudok beszélgetni róluk, hallgatni a srácok beszélgetését. Sokáig tudok nézni egy szép autót, sőt akár motrot is. Viszont érdekelnek a lányos dolgok is, ruhák, divat, stb.

- Nem hinném, hogy nagy dolog, de azért leírom: cigizem, bulikban szoktam alkoholt fogyasztani (nem részegségig, egy-két pohár, amitől nevetős kedvem lesz, de ennyi), illetve káromkodni is szoktam ( nem minden második szavam szitokszó, durva nem mondok)

- Vannak céljaim, ambíciózus és határozott vagyok, amit akarok, azért küzdök. Tudom, mit szeretnék kezdeni az életemmel, legalábbis karrier szempontjából. Megvan az álommunkám, amiért teszek is, alig várom, hogy befejezzem az iskolát, és elhelyezkedjek. Annak örülnék, ha minél többet kellene dolgoznom, napi akár tizenórákat is. Egy-egy elmaradt program nem okozna lelkiismeret-furdalást, viszont hogy a kapcsolataim rovására is mehetne, így azért igyekszem időt szakítani a szeretteimre is. Amúgy nagyon tudok szeretni és ragaszkodni, álmodozni órákig, romantikus lélek vagyok.

- Kissé makacs vagyok, nem érdekel más véleménye, amit végig akarok csinálni, azt végig csinálom, nem számít, hogy mások próbálnak lebeszélni róla. Ami nem érdekel, azzal viszont nem foglalkozom, még ha mások próbálnak is rávenni, mert mondjuk "társadalmi elvárás", nem vagyok befolyásolható. Ha viszont valamit rosszul csinálok, rájövök, hogy értelmetlen volt vagy hülyeség, rossz dolog, legalább nem kezdem el másnak felróni a dolgot, elismerem, hogy az én hibám volt, tanulok belőle.

- Talán egy kissé türelmetlen vagyok, de nem hisztizem, nyilvánosan nem mutatom ezt ki.

Ezen kívül persze van még csomó tulajdonságom, jó is rossz is, de ezek a legfőbb jellemvonásaim. Tudom, nem a legjobb tulajdonságok, de nem tudok mit tenni, ez vagyok én. Külsőleg semmi extra, habár a személyiségem talán kissé fiús (egyébként úgy érzem néha, kettő személyiségem van, az egyik fiús, a másik lányos), külsőleg nem öltözködöm fiúsan. Próbálom keverni a nőies és vagány darabokat.

Nagyon reménytelen a helyzet? :D Köszi!

21l

2013. szept. 29. 16:54
1 2 3 4 5
 21/46 kendrazoltan ***** válasza:
47%

Akinek a káromkodás probléma, nem is értem, mert az minden bizonnyal nem tudja, hogy a káromkodás az egyik legjobb mód a tettlegesség nélküli feszkólevezetésre. Szerintem nagyon pozitív, amit leírtál, mivel nagyon határozott jellemnek tűnsz ezek alapján, viszont nem vagy reménytelenül makacs, ha tanulsz a saját hibáidból. Ezek bizonyára sok embernek nem szimpatikus vonások, mert belül ők is érzik, hogy nem rendelkeznek elég erős, férfias jellemmel ahhoz, hogy kezelni tudjanak egy céltudatos lányt.

A helyzeted messze nem reménytelen, szimplán egy felnőtt FÉRFI-re van szükséged, aki mellett még ilyen erős jellemmel is NŐ lehetsz...

2013. szept. 29. 17:15
 22/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Derékig érő, sötétbarna, hullámos hajam van, üzenem annak, aki kérdezte. :D

Kompromisszumok. Egyértelmű. Ha találok olyan fiút, akit szeretek, és ő is engem, akkor alapvető, hogy próbálok idomulni, csiszolódni. Viszont 180 fokos fordulatot senki miatt nem vennék, mert az azt jelenti, nem engem szeret, hanem azt az álomképet, aki szerinte lehetnék. De gondolom ez így normális valamennyire.

Egy kapcsolatban pedig sem a dominanciára, sem az elnyomásra nem vágyom. Persze jól esik, ha a fiú védelmez, biztonságban érezhetem magam, de mindent összevetve az egyenlőséget tartom a legjobbnak, így nem papucs párt keresek, hanem egy szintén határozott férfit. Illetve arra sem törekszem, hogy két dudás legyen egy csárdában, hiszen egy normális kapcsolatban tényleg mindkét félnek kompromisszumképesnek kellene lennie, ne nyomjon el senki senkit, ne hódoljon be senki senkinek. Egymás kedvében persze lehet járni, kedveskedni, sőt, kell is, vacsorával, a másik kedvére való programmal, akármi,de az tök más dolog :) Amúgy tényleg romantikus lélek vagyok, a szerelmet nem kezelem úgymond keményen, mint pl a munkát.

2013. szept. 29. 17:19
 23/46 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellenél... pont olyan vagy, mint én. A kapcsolatunkhoz képest a 2. vh egy kellemes kis piknik lenne :D
2013. szept. 29. 17:21
 24/46 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális vagy ezek alapján. Simán lesz barátod (csak az a kérdés milyen :DD). Nekem ezek bejönnének egy lányban, csak én pl elég necces arc vagyok. De gondolom azért normális csákók között is van, akinek bejönnél.

27/f

2013. szept. 29. 17:26
 25/46 anonim ***** válasza:

Kb mint én. :D csak én nem dohányzom de még ennél is extrémebb vagyok. Nehéz ügy, mert mindenki mondja, hogy ilyen nő az álomnő de valójában csak az alfahím típusú srácok viselnek el. De nézd, én gyűlölök randizni, és úgy akartam kapcsolatot, hogy valaki fogadjon el, annak ellenére, hogy pontosan ismer, és lehetőleg már az elejétől kezdve legyen komoly a dolog, a csillió elvárásom mellé és lett barátom. :D Szóval semmi nem lehetetlen. :D max nagyon nagyon nehéz.

22L

2013. szept. 29. 17:27
 26/46 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is.

Utolsó válaszoló, mit értesz az alfahímség alatt? :D

2013. szept. 29. 17:33
 27/46 anonim ***** válasza:

"nem komplikálom túl a dolgokat, mint sok lány"

Ez önmagában akkora pozitívum, mint a gízai piramisok kétszer. :) Utálom a célozgató, kombináló - már bocsánat, de - tyúkokat. Nem vagyok gondolatolvasó, ha valaki valamit akar, akkor azt mondja és ne fusson két maratonit a téma körül, hússzor a fejemhez vágva, hogy mennyire érzéketlen egy tuskó vagyok, csak mert nem látok a fejébe.

Ennek ellenére mondjuk velem nem igazán illenél össze: engem hót nem érdekelnek a tipikusan férfias témák (foci, autók, multis lövöldék a la CS), a cigifüsttől ténylegesen rosszul vagyok és alapvetően "lassú víz partot mos" életszemléletem van, nem sietek sehová, utálom a pörgést, a zajt.

Ez viszont nem jelent semmit, határozottan különcnek számítottam minden közösségben egész életemben. Így kapásból tudnék a környezetemből nem egy ismerőst, akiknek a simán bejönnél a leírtak alapján, szóval nyugi. Messze nem vagy te reménytelen eset. :)

24F

2013. szept. 29. 17:36
 28/46 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs veled semmi gond, szimpatikus vagy.
2013. szept. 29. 17:38
 29/46 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a cigizés jelentene gondot. Az hogy pasikkal lógsz nem zavar, mert legalább valamennyire edzett vagy, de van egy olyan sejtésem, hogy még így kevés lenne mellém. :D Ami persze nem gond. :)
2013. szept. 29. 17:45
 30/46 viktor123456 ***** válasza:
Mi ez a sok blabla? :-) képet. :-)
2013. szept. 29. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!