Nyomuljak a pasira? Nem gáz már harmadszorra?
Persze :D
Azzal is gondban vagyok hogy írjak neki már megint én, randira tuti nem hívnám :D Azért azt meghagynám a pasinak...
Hány évesek vagytok?
Ha nem töketlen, akkor már rég észrevette volna a célzásokat (ha egyértelmű) és elhívott volna, ha szeretne valamit. Talán még 1x és utoljára próbáld meg, ha semmi, akkor HAGYD végleg...
Ő 21 éves, én 23 éves vagyok.
Na jó én nem célozgatok mondjuk arra hogy bejön nekem, én nem udvarlok neki vagy ilyesmi. Csak kedves vagyok vele, viccelődöm, kérdezgetem ilyesmi. Lehet vagányabbnak kellene lennem? Nem is tudom, annyira nem akarom kimutatni hogy bejön. Főleg hogy több oldalról is hallotta hogy tetszik...Meg elég egyértelmű sztem ha egy lány írogat a pasinak nem? De áhhh...
Lehet az nem tetszik neki, hogy te vagy az idősebb. Maradj olyan viszonyban vele mint eddig s ha akar valamit majd lép, vagy nem. Ne erőltesd. A végén nehogy az legyen, hogy látja mennyire odavagy érte, és csak megd-gjon. Ennél jobb az is, ha nem lesz semmi (szerintem).
Ne aggódj, én is ilyen szerencsétlen vagyok néha. Vagy a harmadik lánynál próbálkozom aki mindig kinyögi, hogy nem akar most barátot. Bár a legutolsónak mindenhogy bejövök és csak idő kérdése, hogy végre az enyém legyen :D Remélem. Kopp kopp
15:42-es voltam.
Hát mondjuk én benne lennék abban hogy legyen egy kis etyepetye :D de persze nem...Nem csak azt akarom. De nem utasítanám vissza, mivel nagyon tetszik. Fiatalabb még soha sem tetszett, de ő teljesen elvarázsolt. Ha nem találkoztam vele pár hétig akkor kb elfelejtettem őt, de mikor összefutunk annyira a hatása alá kerülök, hogy nem igaz.
De most akkor írjak vagy ne írjak neki? Sztem ő nem fog már, de szeretném vele folytatni a levelezgetést, és hátha kiböki már a randit. Mert egyszer írta hogy "Ha egyszer találkozunk személyesen, elmesélem ezt meg azt". Énnn úgy szeretném....Nem hittem volna hogy így rákattanok egy kis 21 évesre :D
:D kis 21 éves? Te meg kis 23 éves vagy :)))
ÁÁáá én hagynám. Komolyan. Ha hetek után kibirod, hogy nem gondolsz rá, akkor hagyjad. Van 1001 fiú még.
KOmolyan olyanok vagytok mint a 15 évesek...
Én is hagynám, őrizd meg a büszkeséged és a női mivoltodat, ha a srác akarna valamit, már bőven lett volna lehetősége lépni, DE NEM TETTE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!