Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt ilyen nő?

Van itt ilyen nő?

Figyelt kérdés
Akit bántanak párkapcsolaton belül,Es mar nem bírja tovább.Vagy anyagi gondokkal küszködik,stb stb.En nálam lakhat,pénzt is adok,utat is fizetem ide.Es cserebe nem kerek semmilyen szexuális szolgáltatást,ami felmerül ilyenkor az emberi agyban. (Most sok gonosz ember arcara ki ült a hitetlenkedés :D)A társaságod kérem.Ha ki alakul valami köztünk,akkor barmi megtörténhet persze.Nallam nem kell dolgoznia egy nőnek.Teljes ellátás.

2013. szept. 29. 14:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
szerinted van olyan aki belemenne??? Ha igen akk nem vagy normalis!!!
2013. szept. 29. 15:02
 22/31 A kérdező kommentje:
Mi a fasz.ert nem lehet elhinni,hogy csak szeretetre vágyom.A saját országom nyelvet nem nagyon ismerem....Honnan is tudnátok ti,hogy mit akarok.Nem mindenki gonosz,kerítő meg mit tudom én mi a faxom!
2013. szept. 29. 15:05
 23/31 A kérdező kommentje:
Igen lehet röhögni.Szűz vagyok.Es felek a szextől.Es nem vagyok alompasi sem.Kedvességet meg szeretetet én is kaphatok vagy nem???
2013. szept. 29. 15:06
 24/31 anonim ***** válasza:

es szerinted amelyik no odamenne az mar akkor szeretne is?

Lehet h gyulolne es csak a penzert van ott!

Am hol laksz pobtosan?

2013. szept. 29. 15:06
 25/31 anonim ***** válasza:

en is szuz vagyok csak lanyba:D

De te miert felsz tole a fiuknak csak jo lehet:)

2013. szept. 29. 15:07
 26/31 A kérdező kommentje:
es szerinted amelyik no odamenne az mar akkor szeretne is?---Meg próbálom meg szerettetni magam.En csak magamat adom.Hazugságba nem mennek bele.Szomszédos ország Mo-val.
2013. szept. 29. 15:08
 27/31 A kérdező kommentje:
De te miért félsz tőle a fiuknak csak jó lehet:)-Nem félek hanem rettegek :( Csak elbaxnek mindent,mar az elején.
2013. szept. 29. 15:09
 28/31 anonim ***** válasza:
hát sajnos fiatalka vagyok és én nem hiszem hogy hátsó szándékod lenne persze a mai világban csak úgy nem osztogatnak pénzt... szerintem kellene valamit csinálni bulizgass szedj haverokat hulyuljetek és menjetek csajozni :) lehet neked i barátnod szerintem ha nem is vagy álompasi akkor is. de ne így keress magadnak valakit!
2013. szept. 29. 15:10
 29/31 A kérdező kommentje:
"szerintem kellene valamit csinálni bulizgass szedj haverokat hulyuljetek és menjetek csajozni :) lehet neked i barátnod szerintem ha nem is vagy álompasi akkor is. de ne így keress magadnak valakit!" -Rendben :(.De nem bulizom.Nem az én világom sajnos.
2013. szept. 29. 15:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Sajnállak haver.
2013. szept. 29. 16:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!