Van itt ilyen nő?
Figyelt kérdés
Akit bántanak párkapcsolaton belül,Es mar nem bírja tovább.Vagy anyagi gondokkal küszködik,stb stb.En nálam lakhat,pénzt is adok,utat is fizetem ide.Es cserebe nem kerek semmilyen szexuális szolgáltatást,ami felmerül ilyenkor az emberi agyban. (Most sok gonosz ember arcara ki ült a hitetlenkedés :D)A társaságod kérem.Ha ki alakul valami köztünk,akkor barmi megtörténhet persze.Nallam nem kell dolgoznia egy nőnek.Teljes ellátás.2013. szept. 29. 14:44
11/31 A kérdező kommentje:
és ott mit kellene csinálnia a nőnek?-Ha akar házimunkában segíteni,azt nem bánom.Néz velem filmet stb,meg szórakoztatom én :D.
2013. szept. 29. 14:54
12/31 anonim válasza:
hmm. tetszik az otlet hány éves vagy?
14/31 A kérdező kommentje:
ugy h miert nem keresel ott baratnot?-Eddig nem jött össze.De így meg segíthetek is valakinek !!
2013. szept. 29. 14:55
15/31 A kérdező kommentje:
kövér lehet?Voltam :D Most ugy elmegy szerintem a sulyom :D Mondtam nem kell össze feküdni velem :D 25 vok.
2013. szept. 29. 14:56
16/31 anonim válasza:
Te nem az a Dél-német pasi vagy, aki igy szokott keresni magának nőt, aztán igavonó baromként bánik velük. 1-2 éve olvastam az NLC-n egy ilyen pasiról, és a módszered kisértetiesen hasonlít az írásodhoz.
17/31 A kérdező kommentje:
kit bántanak párkapcsolaton belül,Es mar nem bírja tovább.Vagy anyagi gondokkal küszködik,stb stb-Olyat keresek akin segíteni lehet!Es ha lehet ne legyen túl öreg :D Lehet duci,csúnyácska stb
2013. szept. 29. 14:59
19/31 A kérdező kommentje:
Nem az vagyok :D De nem Magyarország-on élek ez tény.Itt a közelben :)Az utat állom.
2013. szept. 29. 15:00
20/31 anonim válasza:
Ohh most már világos. Te nem akarsz összefeküdni velük, ellenben az ügyfelek...
Amit csinálsz, amzt keritésnek hivják, és a BTK is ismeri
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!