Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szép szülőknek, miért lett...

A szép szülőknek, miért lett ronda a gyereke?

Figyelt kérdés
Az apám olyan stram férfi,akiért versenyeztek a lányok-anyám szerint is-.Anyám is szép,és mindenki a rokonságban,sőtt szerények,barátságosak.Csak én születtem rondának.Nagyon nehéz elviselni a kimondott vagy csak jelzett lenéző kritikákot.Sajnos nem csak az orrom nagy,avagy a fülem,-amin lehetne változtatni-hanem az egész megjelenésem esetlen,szerencsétlen! (f.fi)

2013. szept. 29. 06:19
 1/9 anonim ***** válasza:
(f.fi)-Ez mi ?:D
2013. szept. 29. 07:15
 2/9 AeonFLUX ***** válasza:

Úgy ahogy 2 csúnyának szép gyereke. Két hülyének okos gyereke, vagy két okosnak fogyatékos gyereke.

Anyám, apám szép, én is az lettem és öcsém is. Szerencse kérdése, hogy a petesejt megtermékenyülésénél miket örökölsz. Lehet a nagyszüleidre ütöttél.

2013. szept. 29. 07:23
 3/9 anonim válasza:

Miért lennél ronda, azért mert nagy az orrod és a füled?

Szerintem ezt csak túl reagálod.. mindenki más és más , inkább örülj hogy nem torz vagy.. ajánlom hogy nézd meg a Lifenetwork-ön a Szépség és a szörnyeteg (reality) egy részét és meg fog változni a véleményed..

Ha peddig tényleg nagyon lenéznek akkor szerintem az a probléma hogy igénytelen vagy (de ha nem elnézést kérek), ha igen akkor pedig törődj egy kicsit többet magaddal..

2013. szept. 29. 07:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Amint írták, szépnek is lehet csúnya gyereke, vagy fordítva. Ez nem határoz semmit, csak a genetika. De nem hiszem hogy annyira csúnya lennél, én még aki küldött képet nem láttam igazán csúnya embert. És valakinek úgyis tetszeni fogsz. Mint én. Csak én nem csúnyáztam le magam hanem nem hittem el, hogy valaha tetszeni is fogok lánynak mert sosem kaptam semmi visszajelzést.
2013. szept. 29. 07:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Írtam,még a rokonságom is -őseim-visszamenőleg jókiállásúak v.tak.Én az okra lennék kíváncsi,nem hogy mit tegyek!Köszi
2013. szept. 29. 07:52
 6/9 anonim válasza:
orokbe fogadtak :DD
2013. szept. 29. 07:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy a postás a faterod, kéményseprő stb :) Bocs, csak viccelek. De bármi megeshet.
2013. szept. 29. 08:13
 8/9 AeonFLUX ***** válasza:
Az én barátomnak is nagy az orra és a füle, mégse mondhatni, hogy ronda. Legalább kompenzál a gatyájában levővel. :D
2013. szept. 29. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:

8as XD

Amúgy genetika.És sztem nem is lehetsz annyira ronda.Nézd akinek fontos vagy az elfogad úgy amilyen vagy.

2013. szept. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!