Hogy derítsem ki egy srácról, hogy van-e barátnője?
Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni,mert konkrétan rákérdezek,és nem is merném csakúgy megkérdezni tőle,még alig ismerem,viszont jobb lenne mielőbb kideríteni,mielőtt túlságosan beleélném magamat a dologba. Egyik legjobb haverjával jóban vagyok,tőle tudnám esetleg még kideríteni,de őt sem szeretném megkérdezni,mert tuti tovább adná a srácnak... Ha nincs barátnője,akkor ez jól is elsülhet,de ha van,akkor elég gáz...:/
20/L
Figyi, szerintem menny fel facebook-ra. (gondolom van neki) Beszélgess vele. Aztán kérdezd meg, hogy: "mi jót csinálsz?" (pl.) és,hogy kiruccan majd valahová, hétvégén, barátnő,buli, valami? (benne van a kulcsszó) ha nemet mond, akkor kérdezz rá, hogy van-e barátnője, vagy tud-e valami jó bulit. Így nem feltünő, és terelhető a kérdés, ha pl. azt mondja, hogy van. De legyél kreatív. Én így szoktam, és ha rosszúl sül el, akkor csak mondom, hogy érdeklődtem a buli miatt. Nekem be szokott jönni :)
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!