Szerintetek hogyan derítsem ki hogy a legjobb barátnőmnek én vagyok-e a legjobb barátnője úgyhogy nem kérdezem meg tőle? 13/L
Figyelt kérdés
Lécci segítsetek nagyon fontos!! am,ő azt "mondja" h én vagyok a legjobb barátnője,de írni bármit lehet,amúgy ő egy netes barátnő de már nagyon régóta ő a legjobb barátnőm is nagyon szeretem!! Köszi előre is!!:)2010. aug. 23. 22:21
1/6 anonim válasza:
Hát ezek szerint nem a te legjobb barátnőd...
Ha nem bizol benne akkor veszett fejsze nyele
2/6 anonim válasza:
*ezek szerint nem tekintesz rá olyan szeretet teljesen*
3/6 A kérdező kommentje:
lehet igazatok van :(:(:(
2010. aug. 23. 22:34
4/6 anonim válasza:
Egy ember vagyok csak kijavitottam az első válaszom!! :)
Csak azért irtam mert én soha nem gondolnám azt a barátnőmről hogy Ő nem szeret!!
Pedig még nem vagyunk legjobbak de nagyon szeretem...
Ő rá lehet számitani.. :)
5/6 A kérdező kommentje:
értem:):)
2010. aug. 24. 11:26
6/6 A kérdező kommentje:
egyre jobban érzem h nem én vagyok már a legjobb barátnője!!!:'( :'( :'( :'( :'(
2010. aug. 24. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!