Fiúk! Szeretnék megismerkedni normális fiúkkal, de nem ismerek ilyet egyenlőre. Élnek még rendes fiúk?
Figyelt kérdés
16 vagyok, és imádom, ha valaki tud gitározni, vagy vicces, és ha szereti a bulikat. :)2013. szept. 28. 20:23
1/12 anonim válasza:
Igen, csak ha nem néznek ki elég jól számodra, észre se veszed őket.
3/12 anonim válasza:
Persze hogy van még normális fiú.De ha nem írod meg hogy hol laksz akkor senki se tudja hogy megéri e írni.
4/12 A kérdező kommentje:
zala megye...
2013. szept. 28. 20:26
5/12 anonim válasza:
Nem tudok gitarozni utalok bulizni :/
6/12 Zakathol válasza:
Nincsenek normális fiúk. Van egy újfajta húsevő baktérium, ami csak a normális fiúkat zabálja fel élve. :(
7/12 anonim válasza:
Én csellózom és nem szeretek inni.
Nem vagyok normális?
17/F
8/12 anonim válasza:
3-ból egy stimmel, de sajna messzebb, s idősebb egy 10-sel.
9/12 A kérdező kommentje:
normális fiú alatt azt értem, h nem csak a külseje miatt tetszik neki egy lány, és nem azért akar barátnőt, mert miért ne... hanem aki szerelmes akar lenni... amiket pedig alá írtam, csak azért mert nekem az ilyen típúsú fiúk jönnek be... :) ne haragudjatok skacok. :) mind fantasztikusak vagytok! :)
2013. szept. 28. 20:36
10/12 anonim válasza:
Ebből sztem elégedj meg kettő tulajdonsággal, s talán meglesz az a vki.
Én a normálist és a viccest választanám a 4-ből, mert bulizós srác nem hiszem, h komoly szerelmet keres, legalábbis akiket én ismerek azok nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!