Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Majd írj ha unatkozol" Ha...

"Majd írj ha unatkozol" Ha egy pasi ezt mondja nekem?

Figyelt kérdés
Ezt mondta "Majd írj ha unatkozol" oké, váltottunk pár levelet utána, aranyos volt stb. Elköszönt hogy "Ha gondolod folytathatjuk a levelezést" mondom okés, majd írj vagy valami. Csak ne én írjak neki megint, mert először is én szólítottam meg. Mondta hogy rendben, úgy lesz. És írt is másnap. Leveleztünk egy darabig de eltűnt. Most ez jót jelent vagy semmit hogy azért néha írt nekem meg ez a célzás?
2013. szept. 28. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ő biztos jobban tudja mint én/mi ! Kérdezd meg őt! Itt úgyse fogsz értelmes választ kapni
2013. szept. 28. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem arra vár hogy keresd őt, ezzel azt szeretné szerintem megtudni, hogy mennyire érdekled. Nekem ez a véleményem, de jobban jársz ha megkérdezed.
2013. szept. 28. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
én ha ezt írom egy lánynak, akkor azért írom, mert szeretnék vele beszélgetni, de nem szeretnék nyomulni. illetve ez is visszajelzés számomra, hogy érdeklem, ha ezután ír valamikor.
2013. szept. 28. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Amúgy ez azt jelenti h tetszel neki
2013. szept. 28. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Thermaltake-kel értek egyet. Amikor ezt írom egy lánynak, azzal azt fejezem ki, hogy ne vegye tolakodásnak az ismerkedést, a közeledést. Ne úgy lásson erre az egészre, hogy nyomulok rá. Ebben semmi hátsó szándék nincs.
2013. szept. 28. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!