Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miből látszik, hogy lesz-e...

Miből látszik, hogy lesz-e ebből még valami? Csak arra kellenék neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác az évfolyamon (egyetem), akinek már van barátnője, mégis kedveskedik velem, megvendégel, udvarias. Az egyik este, amikor nem volt ott a barátnője, akkor pedig megfogta a kezem, magához ölelt, többször is, aztán összekulcsolt kézen jártunk...kicsit se félreérthető. De olyan szeretettel ölelt, nem pedig intim pontokon, nagyon jól esett. Még másnap sem került (pedig azt hittem ez lesz belőle), hanem kedveskedett tovább; csak a barátnőjét ölelte már.

Most akkor mit akar? Érzelmileg megcsalta a barátnőjét, mert ez már az volt. Egyszerűen nem értem, akkor mi volt neki az az este? Miért kedveskedik? Ez csak egy játék lenne részéről? Segítsetek fiúk! Egy kicsit mélyebben is bele szeretnék látni ebbe :)

Nem veszem komolyan, mármint jól esik, hogy kedveskedik meg minden, de tudom, hogy van barátnője, akit ismerek is ráadásul, így semmiképpen sem én vagyok a kezdeményező...nem akarom, hogy miattam menjenek szét; csak valóban nem értem, hogy mi akar ez lenni? Szimpatikus lennék neki és így mutatta ki? Vagy le akarna fektetni? Esetlen már nincsenek olyan jóban a barátnőjével?

19/L

2013. szept. 28. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

mióta vannak együtt?

én lány vagyok, egy két éves kapcsolatot hagytam ott egy másik srác miatt.

úgy kezdődött az egész, hogy (mi is egy suliba járunk) elkezdtünk beszélgetni, aztán pajzán vicceket mesélni egymásnak, utána én célozgattam arra, hogy milyen jó pasi és hogy szeretek vele lenni, ölelgettem, fogtam a kezét. rájöttem, hogy szeretem. csókolóztunk. rájöttem, hogy szakítanom kell a barátommal. szakítottunk és összejöttem az újjal.

igen, lehet, hogy többet érez irántad :) biztos hiányzik neki a tűz, ami már kihalt a mostani kapcsolatában, és te tetszel neki :)

2013. szept. 28. 15:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, lehet, sőt jó lenne, mert az ahogyan ölelt, nem megy ki a fejemből! Csak az a baj, hogy az utóbbi 2 napban elég távolságtartó lett, ami azt jelenti, hogy vagy megszólta emiatt a barátnője, vagy megijedt a kölcsönös szimpátiától, nem tudom :/

Egyébként 1 éve vannak együtt a barátnőjével, de ő van a telefonja háttérképében is, és együtt vannak a facebook profilképen is. Nem akarom magam hiú ábrándokba rángatni, főleg úgy, hogy távolságtartóbb lett...és én is hallottam már ilyen-olyan történeteket, de nem tudom...ez a bizonytalanság a legrosszabb az egészben.

2013. szept. 28. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

igen, nekem is a volt barátommal volt közös profilképem, közös borítóképem, töltögettem fel még közöseket, a telefonomba úgy volt beírva, hogy a neve mellett szívecske volt. mert ez így normális! :)

de én kiszerettem belőle, és beleszerettem a másikba. volt, hogy én is picit kerültem, volt, hogy ő is engem. de végül egymásra találtunk! :)

jelezd neki, hogy tetszik neked! :) szerintem te fogsz nyerni! :) nem viselkedne így, ha minden rendben lenne közöttük. én is így voltam vele: már nem volt túl jó a kapcsolat, már a tűz is elmúlt, ezért belevágtam egy másikba: izgalmas és boldog viszony volt, amit tartóssá akartam tenni! :) nehéz volt, nagyon nehéz. de léptem, és sokkal boldogabb vagyok! :)

2013. szept. 29. 10:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy Neked összejött, szerencsés vagy :) És nagyon szépen köszönöm a nyugtatást; úgy érzem, most erre volt szükségem.
2013. szept. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!