Milyen tipusu ferfivel mutatna jol egy ilyen kulseju lany?
Figyelt kérdés
180 cm, nőies testalkat, hosszú barna haj, zöld mandulavágású szemek és romantikus (öltözködési) stílus.2013. szept. 28. 14:38
1/14 anonim válasza:
Például velem :) 195 cm magas, barna hajú hajú, szemű srác, sötét kék-es farmerek a kedvenceim, slim fit be (nem csőgatya,) és ing zakó kombinációval, és fekete cipővel :)
19 srác :)
2/14 anonim válasza:
Alacsony, kövér, kopaszodó és pénzes
3/14 anonim válasza:
Ezt kissé nehezemre esik értelmezni, lehet csak azért, mert másnapos vagyok...
4/14 anonim válasza:
ne azt keresd hogy milyen típus meg hogy hogy néz ki hanem hogy ki az akivel jól érzed magad és szerinted össze illetek.
5/14 anonim válasza:
Miért Te azt fogod nézni,hogy a pároddal jól mutattatok vagy sem?
6/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! hogy miert, az lenyegtelen, de igen, arra volnek kivancsi hogy milyen kulseju fiu illene egy ilyen lanyhoz.
2013. szept. 28. 14:45
8/14 anonim válasza:
193 cm barna haj kék szem, farmer, fehér izompóló (ez én vagyok :P)
9/14 anonim válasza:
Menj oda az összes pasihoz,aki veled szembe jön,állj mellé,és csinálj vele egy közös képet.Aztán majd Te magad eldöntöd,hogy jól néztek e ki vagy nem,de ha nem tudsz dönteni,szerintem itt is szívesen segítenek :)
10/14 anonim válasza:
Kedves kérdező. Szerinted milyen típusú lány illik egy 180cm-es, sportos sráchoz? Nem tudod nyilván, mert ebből a minimális infóból semmi nem derül ki. Hát akkor hogy válaszoljon bárki is értelmesen a kérdésedre?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!