Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 16-17 éves lány járna egy...

Egy 16-17 éves lány járna egy 23 évessel?

Figyelt kérdés

Egy buliba találkoztam egy lánnyal aki egyik haverom rokona. Beszéltem vele pár szót akkor, azóta nem láttam. Nem tudtam hány éves, csak annyit h nincs még 18.

Szóba került hogy egyszer haveromnál volt a barátnőjével amikor én is nála voltam és emlékezett rám pedig 1 éve volt és kb 1 órát voltam akkor ott.(kérdezte h én volta e mert úgy emléksik h látott)

Később jelöltem facen meg instagramon. instán ő is követ engem és pár képem lájkolja, na meg persze én is az ő képeit xD

Facen nem beszélek vele, gondolom hogy úgy is egyszerre több emberrel beszél mert kb 1300 ismerőse van, nem biztos h visszatudna írni.

Van rá esély h bejövök neki?

Nem akarom semmibe se beleélni magam. Amúgy nagyon aranyos lány.

2013. szept. 27. 22:55
 1/4 anonim válasza:
símán
2013. szept. 27. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Most akkor te is lány vagy? :D Nem derül ki a kérdésből... :DDDD

Annyit tudok írni, hogy lehet... próbaszerencse!

2013. szept. 27. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha leszbikus, akkor gondolom igen.
2013. szept. 27. 23:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :D
2013. szept. 28. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!