Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki segitene ezzel a...

Valaki segitene ezzel a lannyal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Bocsi hogy ekezet nelkul irok de telefonrol irom ezt a roppant fontos kerdest. Tehat van egy lany akit 5-6 honapja ismertem meg facebookon meg is beszeltuk hogy elmegyunk moziba talakozni de aztan mindig valami oknal fogva lemondta. majd 2-3 honapig nem is beszeltunk es ugy gondoltam rairok 1 sms-t, valaszabol azt vettem ki orul hogy irtam neki de most is mikor elakartam hivni valahova vagy mondtam neki hogy csinaljon skypeot hogy tudjunk beszelgetni o kitalalt valamit vagy szimplan nem valaszolt az smsre 3-4 emlekezteto smst is kuldtem. Szoval a lenyeg az lenne hogy nemtudom hogyan kerdezzem meg h miert csinalja ezt vagy hogy csak szorakozik velem es nem is akar talakozni? ha valakinek van valami otlete mit irhatnek neki az itt adjon tanacsokat.
2013. szept. 27. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismerős a téma.Ne hívd többet jobban jársz.(tapasztalat)
2013. szept. 27. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Valami jobb megoldast vartam ha mar ezt a hosszu szoveget telefonrol bepotyogtem:D
2013. szept. 27. 21:45
 3/8 anonim válasza:

"Szia :) Mi újság ? Figyelj, szeretnék megbeszélni veled egy fontos dolgot. Mióta megismertelek, egyre szimpatikusabbnak tartalak, sőt, talán többet is érzek, mint szimpátiát. Ezért szeretnék veled találkozni, hogy kiderüljön, mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Viszont a visszautasítások miatt attól félek, az érzés nem kölcsönös. Van okom ettől tartani? Nem szeretném ha megszakadnának a dolgok, kedvellek és úgy gondolom, remek lehetőséget szalasztanék el veled. Kérlek, válaszolj, mert ez fontos nekem, és még mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság:/"

én ezt írnám neki. 17/L :)

2013. szept. 27. 21:45
 4/8 anonim válasza:
Ja és persze átfogalmazva a saját érzelmeid alapján :) remélem, segítettem :) Hármas
2013. szept. 27. 21:48
 5/8 AeonFLUX ***** válasza:
Nagy a szája facen, de f*sik a találkozástól.
2013. szept. 27. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
#3: Köszi!!!:D sikeresen atirtam picit es valaszolt is:) Az uzenete alapjan mostmar a dolgok a jo iranyba fognak haladni:o
2013. szept. 27. 22:01
 7/8 anonim válasza:
Na, nagyon örülök :) Sok sikert ezek után is! :)
2013. szept. 27. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért nehéz ez, mert még szóbeli kommunikáció sincs, levélben meg ilyeneket nem lehet megbeszélni. Ha semmiképen nem tudod rávenni legalább a skypera, akkor kérdezd meg levélben, hogy miért hárít állandóan. Téged idegesít, ő meg tudja, hogy miért teszi, ergó nincs miért szégyenlősködni.
2013. szept. 27. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!