Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire etikus az egy fiatal...

Mennyire etikus az egy fiatal kórházi ápolónő részéről, ha flörtöl egy kb. vele egykorú beteggel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már az elejétől kezdve tegezett, ami ott nem szokás, a kezeléshez szükséges kérdéseket nagyon közvetlen stílusban tette fel és közben még viccelődött is egy-két dolgon. Az volt az érzésem, hogy rám akar hajtani.
2013. szept. 27. 20:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ugyan nő vagyok, de örülök, ha közvetlenül áll hozzám egy doki/ápoló. Lehet csak kedves akart lenni, ami a kórházi dolgozók megfeszített munkatempója mellett manapság abszolút nem megszokott, ezért tűnt fel. Még fiatal és lelkes. Örülj neki, hogy jófej volt, nem egy merev, karót nyelt alak.
2013. szept. 27. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

örülj,hogy vidám a csaj és természetes

és nem a kórboncnok viccelődik veled:)))

2013. szept. 27. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Florance Nightingale effektus?

[link]

2013. szept. 27. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Meggyógyul és utána semmi probléma nincs belőle, ha randiznak kórházon kívül.
2013. szept. 27. 22:13
 15/15 plasztik@ä ***** válasza:
bolond vagy én felszedném a helyedbe
2015. febr. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!