Olyan társkereső oldal kéne nekem amin megismerkedhetném velem egykoru férfival. Már2 éve probálkozom de eredménytelenűl. Van esteleg ilyen?
Ne legyél kétségbeesve és és akkor jön magától. Sok társkereső oldal van, de mindenhol vannak kamu férfiak is, de lehet találni normálisat is.
Magam részéről is fent vagyok egyen, de ezek az oldalak akkor érik meg, ha fizetsz is a szolgáltatásukért, mert akkor van több lehetőséged normálisakat is kifogni, akkor nem csak kamuból vagy poénból vannak felregisztrálva.
Amúgy mindegyiken van minden korosztály 18 év felett. N
párom.hu, páratlan.hu
Nehezen hiszem el,napi 10? bár én nem rakok ki magamról képet, csak levélben vagyok hajlandó küldene, így nálam nem ilyen nagy a forgalom. én igenis válogatok, mert elegem van az üresfejű menőkből. lehet beképzeltnek tűnik de ez van.
Első randiig a 2 év alatt eljutottál?
Azért kérdezem, mert ugyan én csak január óta vagyok fent és alig 1 évvel vagyok fiatalabb nálad, de már azt is sikerként fogtam fel, hogy 6 első randiig eljutottam. Az más kérdés, hogy nem lett folytatás csak az egyiknél 5 randiig, de az akkor is már siker.
Tehát, ha voltak első randijaid, akkor azt már felfoghatod sikerként és nem kell depressziósnak lenned amiatt. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!