Olyan társkereső oldal kéne nekem amin megismerkedhetném velem egykoru férfival. Már2 éve probálkozom de eredménytelenűl. Van esteleg ilyen?
Figyelt kérdés
Már olyan szinten kétségbe vagyok esve hogy depresszios vagyok.2013. jún. 16. 20:55
11/15 anonim válasza:
A randivonal tele van a korosztályod beli férfiakkal. De csak fizetősként éri meg, de aki komolyan gondolja a párkeresést az hajlandó áldozni rá. N
12/15 A kérdező kommentje:
igen akkor amikor felregiztem elmentem eggyel randizni és most decemberben lett vége .Irogatnak de ritkán .
2013. jún. 16. 21:08
13/15 anonim válasza:
Mi lenne ha te is írnál neked tetsző férfinek?
14/15 anonim válasza:
Esetleg próbálhatnád kibővíteni a keresésed. Nem csak városodból keress, még pár év fel, le, kicsit megengedőbb lehetnél a testalkattal is, és ha komoly kapcsolatot akarsz egy 30as pasival, akkor nem elég, ha csak a képeiddel akarod eladni magad.
15/15 anonim válasza:
Én az Elittárs.hu-n ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. Még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de nagyon szerencsésnek érzem magam. Előtte a love.hu-n próbálkoztam, de szerintem elég sok a komolytalan férfi. Gondolom 32 évesen te is családra, gyerekekre vágysz. Szerintem itt érdemes próbálkoznod, mert úgy is hirdetik magukat, hogy ott a hosszútávú kapcsolaton van a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!